Okategoriserade

Drömklänningen från Bröllopsmässan

Åhhh vad jag vill gifta mig nu! Jag har aldrig varit på bröllopsmässa förut, men innan Lucas blev påtänkt så planerade vi för bröllop och då tänkte jag gå.

Första dagen på Bride in the city (bröllopsmässan) när företagen frågade om vi skulle gifta oss så sa jag ett försiktigt jaaaaa…... Vi har ju planerat ATT vi ska gifta oss, men stora frågan har alltid blivit NÄR. Och svaret har jämt blivit NÄR vi har pengar. Har man nånsin pengar då? Nää man spenderar ju dom om man inte ska spara till nåt. Det gäller alltså att bestämma sig!

Andra dagen på Bride in the city när nån frågade så sa svarade ju inget försiktigt klent litet jaaaa… nä jag sa högt, stolt och tydligt JAAAAAA! Klart som fan att JAG ska gifta mig! (Fast så sa jag inte, men jag tänkte det 😉 ) hahaha!!

Inte blev jag mindre sugen när Smulans mor, som också är VIP-bloggare på Walles PR & Event, berättade om sitt vackra höstbröllop som är på LÖRDAG!

På Bride in the city så klarnade ganska så mycket. Jag har en bild i huvudet hur jag vill ha det, en som är nåbar men jag behöver nog lite hjälp och stöd för att realisera det, kanske en wedding planner 🙂

Bröllopsklänningen är nog det enklaste! Jag hade två riktigt favoriter av alla dom fantastiska klänningarna från Proms & Weddings som visades upp på catwalken på bröllopsmässan. Det var en grym catwalk by the way! Sjukt snygga modeller! Jag skulle nästan filmat, dom såg ut som värsta moviestars när dom gick där både eleganta, snygga, sexiga och prinsessdrömlika på samma gång!

Här är mina två favoriter!!! Jag ÄLSKAR släpet och livet på den här! Såååååå fin! Jag tror att den kan vara min number 1 faktiskt! Ingen aning vad den kan kosta, MEN jag älskar den!

20141022-210929-76169699.jpg

 

Andra favoriten är den här drömlika klänningen som ser ut som grädde spritsad på en tårta! Såååå vacker och speciell! Jag tror att båda mina favoritklänningar skulle passa kanon på min kropp. Jag gillar nämligen när livet är tajt och när kjolen är stor och gärna med ett släp 🙂

20141022-211131-76291046.jpg

Och här är några av dom andra många klänningarna frånn catwalken

20141022-210941-76181191.jpg

Haha! Nu när jag klickade in på Proms & Weddings så ser jag att dom fantastiska klänningarna på catwalken är bara en liten liten bråkdel av alla klänningar dom visade på sin hemsida! Herregud, ännu fler favoriter, ännu svårare val!!!
Vilken är er favorit? Vill ni se mer? Kolla in Proms & Weddings hemsida eller deras insta @promsandweddings 🙂

 
HOLD ON! Imorgon berättar jag om det HETASTE på hela mässan! DET vill ni inte missa!

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.