Fartfylld dag med massor av aktiviteter!

Nu är jag, Ian och barnen på väg ner till stan. Jag är ledig från jobbet idag och vi har massa kul grejer på gång. Först ska vi till City-kliniken och få min mage kollad – mammamagedagen till ära 🙂 Jag är inte så bra på det där med att känna efter magmuskeldelningar men jag är väldigt intresserad över att få veta om jag har nån eller inte.

Efter det så tänkte jag försöka hinna med en finkaffe, åtminstone en på språng, om vi inte hinner sätta oss ner nånstans innan vi ska åka vidare mot Slottsskogen. I Slottsskogen kommer jag möta upp Malin och förhoppningsvis ett härligt gäng av knattar som ska marschera baklänges med oss 🙂 Det ska bli så kul! Jag är verkligen så taggad!

Efter marschen hoppas vi på fint väder så att vi kan leka lite på Plikta, men om det är tråkigt väder så går vi och fikar istället 🙂 Det känns som det här kommer bli en fartfylld och rolig dag och som grädde på moset så har jag bokat in en massage till kvällen. Det var längesen jag var på massage nu, det ska bli helt underbart att få varva ner och få musklerna knådade, vilken lyx!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här