Hur sjutton ska man komma ihåg allt?

Vilken dag vi har haft! Det har varit fantastiskt kul men också väldigt väldigt intensivt! Ja, min hjärna var fullkomligt slut när jag kom hem så jag däckade på soffan medan barnen tittade på film. Klockan 17.00 vaknar jag över att min mobil vibrerar under mig, det är min massör som ringer och frågar var jag håller hus… Fasen också, det har jag glömt… Jag har redan betalat så det sved lite extra mycket över att jag missade tiden – om det inte är parkeringsböter så är det glömda massagetider. Jag skulle behöva något bra kalendersystem med påminnelser som jag inte trycker bort. När det kommer upp notiser på mobilen så har jag kommit på mig själv med automatiskt trycka bort dom pga att ljudet är störande. Jag skulle behöva något annat som får mig att minnas bättre för just nu fattar jag inte hur jag ska lyckas komma ihåg allt?

Dagen idag har gått bra förutom att Isadora har varit lite kinkig. Barnen blev förkylda i helgen och Isadora har varit hostig och snorig, men idag mådde dom bättre så jag tror att dom kommer tillbaka till förskolan imorgon. Lucas var i alla fall pigg och glad och sprang runt och lekte med dom andra barnen i Slottsskogen 🙂

Lucas och en nyfunnen vän 🙂

Innan vi gick hem så gick vi till Villa Belparc för att fika. Jag älskade Villa Belparc när Lucas var bebis, världens bästa nyfödd-mammafik eftersom det nästan alltid är lugnt där och inte så mycket folk. Det enda som är negativt är att maten är dyr och att man inte får så mycket mat, men å andra sidan så är ALL deras mat fantastiskt god!

Malins flickor

Det ingick påtår i kaffet men det är sällan en småbarnsmamma har tid att dricka två koppar kaffe så den där påtåren blev aldrig av. När vi mammor hade druckit halva våra kaffekoppar så hade våra ungar redan ätit upp sitt fika och var på väg därifrån. Haha!

Foto: Göteborgsmamman

Vi bestämde att vi skulle försöka ta en afterwork nån dag och då ska vi unna oss att ta det riktigt lugnt 🙂 Jag ser framemot det!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här