Okategoriserade

Få ut på gravidförsäkringen

Kul att det var så många som uppskattade mitt inlägg om att få ut på sin gravidförsäkring. Det är ju sånt som man inte tänker på så det var kul att jag kunde påminna några av er! Jag skrev att Folksam var det försäkringsbolag som hade högst ersättning av alla gravidförsäkringar som jag hade jämfört. Det stämde inte. Hade jag haft Trygghansa hade jag fått 3000 kr för min bristning, nu får jag 1000 kr. Det kan vara värt att jämföra dom alltså. Jag har helt klart gjort en miss, men jag är rätt säker på att det var nåt som jag tyckte Folksams försäkring var bättre på, kommer bara inte ihåg vad. Vi valde Trygghansas barnförsäkring sen och vi har aldrig haft några försäkringar med Folksam innan så det var inte därför vi valde dom.

Hur som helst så är jag glad att jag tecknade en utökad gravidförsäkring!

3 Comments

  • Sara

    Tror att trygg hansas ersättning för bristningar och havandeskapsförgiftning är nytt för i år. Jag hade trygg Hansa både när jag väntade min son 2011 och nu till min dotter som föddes i juni. Och den ersättningsgruppen fanns inte 2011. Så om du tecknade innan årskiftet så kanske det var därför du inte valde trygg Hansa?

  • morsan

    Ja de va toppen 🙂 min sambo jobbar med försäkringar och sa iaf att TryggHansa har den bästa Gravidförsäkringen, de var därför jag tog den när jag väntade A och även nu till lillebror och mig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.