Okategoriserade

Maria Nila – Bra hårvårdsprodukter?

Jag frågade ju er om bra hårvårdsprodukter för ett tag sen och jag fick superbratips bland annat en länk från Anna till en engelsk sida som sålde Redken billigt. Tackar för det! Jag har tyvärr inte kommit till skott än och klickat hem något, men nu när jag var inne på Amelias hemsida så såg jag att man just nu får shampoo, balsam, hårinpackning i fullsize från Maria Nila när man tecknar en presumerar på 7 nr av Amelia!! Bara 159 kr!

Men nu till min fråga. Är Maria Nila ett bra märke som vårdar håret eller är det samma skit som man köper på ICA?

maria nila

Om jag går på ordinarie så tänker jag ju direkt att oj, det här måste vara ett bra märke!!

prenumera maria nila amelia

5 Comments

 • DeMarkey

  oj det var inte dåligt, att få hem allt det där med en prenumeration. Shit på min tid fick man en tatuering eller klistermärke typ.. sen vart det hårsnodd, sen ögonskugga, sen läppglanser och numera stora paket.. 🙂 Snart får man en iPad eller nått. 😀

 • Frida Elmgren

  Hej hej,

  Maria Nila är ett märke som säljs hos frisörerna och det är inte skit 🙂 Men även märken som säljs hos frisörerna kanske inte passar just ditt hår, hör med den hårstudion som du var på senast och fixade dig 😉 Lycka till i ditt val <3

 • Viola

  Sen kommentar, men Maria Nila är ett riktigt bra märke – svensk, paraben och aluminium fritt och man märker skillnad. Både i den mängd som behövs, man tar mkt mindre schampo än annars och löddret/kvalitén som håret får. Allt detta och tidning till ett grymt bra pris!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.