En väldigt hård säng

Hemma i Sverige är vi bortskämda med mjuka sängar. Jag är till och med så bortskämd att jag har börjat tycka att den ena madrassen i Lucas säng är lite nerluggen! Men sängarna vi sover i här betydligt hårdare. Det är samma sak med soffan här, stoppningen är så tunn att om man sätter sig snabbt så kan man få rejält ont i fiff! Men jag tror att brassarna är ganska vana vid hårda sängar så dom flesta kanske skulle tycka att våra sängar är för mjuka. Det tyckte ju vara tyska airbnb-gäster! Dom gav privat feedback och berättade att vår ena säng och soffan var alldeles för mjuka haha!

Här i Brasilien sover Jairs systerson direkt på golvet på en tunn filt!! Han brukar komma hit på helgerna, denna veckan har han varit här från fredag till måndag och sovit alla nätterna på golvet. Jag vet i sjutton om jag hade kunnat sova så! Jag trodde inte mina ögon när jag såg det!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Camilla 10 barnsmamma vid 33

  Jag gillar oxå mjuka sängar ?
  Har dom hårda sängar för att dom vill eller har dom inte råd med annat?
  Jag gillar verkligen att ni är i det området ni är,det visar lite annat än dom fina hotellen dom flesta bor på,mer på riktigt här,man får verklige se hur folk blr som man aldrig hade sett annars.
  Har dom inga tapeter itan betong? På väggarna.
  Ursäkta många frågor men det är intressant?
  Jag hade velat testa o bo med vanligt folk sådär o leva som dom ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag tror att dom vill ha lite hårdare sängar än vad vi har hemma i Sverige men det är svårt att fråga för dom flesta här har nog inte provat en riktigt mjuk säng nån gång. Jair tycker också om vår säng hemma i Sverige så jag vet inte riktigt. Men anledningen till att dom sover på golvet är för att dom inte har haft råd att köpa en extra madrass.

   Vad kul att du tycker det 🙂 Jag tycker också att det är kul att få uppleva livet här på riktigt och inte bara bo på ett fint hotell 🙂 Nej på väggarna brukar dom måla, men Jairs pappa har inte haft råd att köpa färg ännu.

   Fråga på! Det är bara kul 🙂

   Svara
 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Gillar också mjuka sängar, spännande det där med hur olika det kan vara 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här