Magbakterie

Jag har ätit något dåligt och fått nån dum magbakterie som inte tycks ge med sig. Jag spyr inte men idag är det 5:e dagen med diarré. Inatt vaknade jag klockan 3 och nu är klockan 7 och jag har fortfarande inte somnat om pga alla toabesök. Det har inte varit så här dom andra nätterna så jag misstänker att det är allt vatten som jag druckit inatt som rinner rakt igenom mig. Det är hemskt! Det verkar som jag knappt får behålla nånting alls!

Igår drack jag två liter vatten på stranden plus en kokosnöt som sägs rena magen, men det hjälpte inte. Jag fick världens huvudvärk, jag tror till och med att det var migrän. Fy fasen vad ont jag hade! Det slutade med att Jair skickade hem mig i en taxi medans dom andra promenerade hem eftersom barnen inte hade några bilstolar.

När vi kom hem så tog jag två alvedon och en ipren och sov en timme. När jag vaknade gjorde Jô vätskeersättning till mig och nu har jag tack och lov ingen huvudvärk längre (jag har haft ont i huvudet i två dagar).

Nu hoppas vi att detta elände går över tills imorgon när vi ska flyga hem. Förra gången vi flög hem från Brasilien var jag matförgiftad men jag vill helst inte ha en repris på detta den här hemresan… 😛 blää!

Nu ska jag lägga mig jämte min lilla familj igen, hoppas John blund svänger förbi med lite sömnpulver snart…

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Linda - Motherly

  Nej fy din stackare! Finns det inte ngt liknande dimor eller immodium du kan köpa och ta inför resan om du fortfarande är dålig i magen för att slippa det under resan? Krya på dig! Kram.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag vågade inte köpa det för jag var rädd att det skulle stoppa upp diarrén och så skulle jag få ont i magen istället. Och det var faktiskt precis det som hände, jag tog ingen medicin men diarrén stoppades och min mage blev gigantisk och gjorde så ont att jag inte ens kunde andas utan smärta. Usch det var verkligen en jobbig flygresa hem 🙁 Så glad över att vara hemma nu!

   Svara
 2. Line

  Bra att du fick i dig lite vätskeersättning. Är super viktigt när msn har diare att få i sig salter. Jag får lätt huvudvärk när jag är dålig i magen just därför. Dricker mängder, men hjälper inte. Saltet behövs! ? krya på dig!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Jag tänkte först inte på det men när jag förstod att min huvudvärk kom pga att jag förlorat mycket vätska och salt. Jag drack mycket vatten innan men hade huvudvärk ändå, när jag började dricka vätskeersättning försvann huvudvärken 🙂 tack så mycket! ❤️

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här