En sjuk Isadora

Idag kom jag hem till en sjuk liten Isadora med feber och snor… Hon var på bra humör precis när jag kom innan för dörren men sen började tårarna rinna på kinderna. Stackars liten! Vi vet inte om hon har ont nånstans men vi antog det eftersom hon var såpass ledsen. Jair sa att hon hade varit så hela dagen, han hade gett henne alvedon och nu fick hon en ny dos innan hon skulle sova. Vi märkte att något var fel redan imorse när hon vaknade så när jag gick till jobbet la Jair henne för att sova igen.

Lilla Isadora… Jag tog henne i min famn och tröstade henne på soffan. Ian satte på en film som barnen och jag tittade på. Isadora la sig till rätta ovanpå mig och Lucas tätt intill på soffan. Lucas var som vanligt väldigt pratglad medan Isadora för ovanlighetens skull var helt tyst. När vi hade tittat klart på filmen borstade jag hennes hår för att det inte skulle vara trassligt, men hon tyckte det gjorde ont. Isadora är aldrig håröm. Jag har aldrig hört henne klaga överhuvudtaget när jag borstar håret på henne, men så kom jag på att jag faktiskt är väldigt håröm när jag är förkyld också. Visst är det lustigt?! Men det är faktiskt väldigt tydligt, särskilt ont gör det när håret är blött och det allra värsta är att dra borsten genom håret från pannan till nacken.

Det blir ingen förskola imorgon heller, barnen får stanna hemma med Jair och bli friska. Jag hoppas verkligen att dom är friska tills på lördag för då ska vi på en weekend 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här