Nu är jag SÅ gammal…

Nu är jag SÅ gammal att jag behövde göra ett nytt körkort. Jag fick mitt nya körkort idag… Vad galet egentligen, tänk att det redan har gått 10 år sen som jag tog körkort! Det känns som att tiden går så sjukt snabbt, men samtidigt, när jag tänker på allt jag har gjort dom senaste 10 åren så känns det väldigt rimligt. Men jag måste erkänna, jag känner mig inte så mycket äldre? Jag känner mig mer erfaren och klokare, men jag tycker inte det känns som att jag har haft körkort i 10 år redan 😛

Jag tog min körkortsbild nästan två år innan jag tog körkortet, så bilden är riktigt gammal 😛 Jag gjorde teoriprovet innan jag började övningsköra (så får man inte göra längre) så när jag väl tog körkortet så hade jag redan förändrat mitt utseende lite. Jag tycker att jag är mycket snyggare på mitt nya körkort än vad jag var på mitt gamla. Dessutom hade jag inte så bra klädsmak på den tiden, så jag tycker givetvis att jag har åldrats och blivit snyggare 🙂 Typ som ett gott vin som bara blir godare och godare för varje år.. haha! Jag frågade Jair vad han tyckte, han tyckte att jag är snyggare nu (men han kanske inte vågar säga något annat). Ian tyckte däremot att jag var snyggare när jag var yngre… hmmm…!!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här