Okategoriserade

En promenad om dagen

Det känns som att vi kommit in i någorlunda vardagsrutiner här hemma nu. Eller ja, det kommer förändras om en månad igen när jag får lyfta William för det går jag inte nu. Det har faktiskt varit lite av en chock för mig. Jag hade ingen aning om att det var såååå här låååång återhämtning efter ett kejsarsnitt.

Just nu jobbar Victor hemifrån på heltid för att kunna ta alla lyft med William. Så varje morgon när Lucas och Isadora gått till skolan så tar vi en promenad på 7 km i Hisingsparken. Det är såååå mysigt! Victor jobbar oftast (har telefonmöte) så jag lyssnar på någon podd under tiden, men det är ändå mysigt att ha den där stunden tillsammans.

Bild från imorse

William brukar somna, men om han är vaken och vädret tillåter så stannar vi till på lekplatsen och gungar lite. Det gjorde vi när William fyllde år. Sååå mysigt!

img_6733
img_0896

Trötta killar

Och här kommer bilder från vår allra första promenad när Oliver var exakt 1 vecka gammal!

img_6032
img_6033

Första promenixen med dubbelvagnen när William kommit hem från farmor och farfar. Oliver var 1 vecka och 1 dag här 🙂

Jag längtar tills jag får träna igen 🙂 Fram tills dess hoppas jag att vädret håller sig, vi har promenerat varje dag den senaste veckan och flera dagar veckan innan det också 🙂

9 Comments

  • A

   Första 10 dagarna Var min man hemma och kunde lyfta om det behövdes. Men sen hade man inget val. Födde kejsarsnitt 2017 och man fick lyfta sitt barn men helst inte babyskyddet. Återhämtningen tog 2-3 Veckor då räknar jag med att det slutade göra ont.

   • Emma

    Ja, precis, jag lyfter babyskyddet och Oliver separat. Problemet är William som inte går på förskolan och det var läkaren tydlig med att jag skulle undvika i 8 veckor.

    Jag har inte heller ont längre, eller jo lite på huden ovanför som börjar få känsel igen. Men jag räknar att jag är helt återhämtad när jag får lyfta igen. Jag känner mig väldigt begränsad nu som inte kan lyfta William eller gå och träna.

 • M

  Oj får du inte lyfta ditt barn 😱. Vad olika råd man får av vården. Mitt första snitt var ändå komplicerat men jag har bara fått till mig att man ska vara försiktig med tunga lyft (typ matkassar osv) men att det var okej att bära sitt barn. Och då har jag ändå fått 4,5 kilos bebisar 😂. Låter väldigt konstigt… Eller fick du komplikationer under snittet?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.