Okategoriserade

Husvisning och vi drar till Malmö!

Igår var det visning på vårt hus, så himla pirrigt! Ja, jag ska erkänna, jag är faktiskt supernervös! Jag väntar spänt på mäklarens återkoppling efter att han har ringt runt till alla som var här och tittade igår.

Det har varit två minst sagt intensiva veckor! Det har verkligen inte varit lätt att få ordning på allt inför visning, särskilt inte när man har fyra barn varav en som är nyfödd. Som tur är så har min mamma varit här nästan varje kväll och hjälpt till och Victors mamma har passat William. Det var väldigt skönt, för ibland kändes det nästan som William stökade till det i samma takt som vi plockade bort, inte mycket till städhjälp! Haha!

Vi gjorde klart allt på lördag förmiddag och sen gjorde vi faktiskt så att vi lämnade Göteborg och åkte ner till Malmö med Oliver och tog en paus från allt. Så skönt! Vi var ganska möra i huvudet när vi åkte ner, men vi orkade ändå med ut på restaurang på kvällen och dricka några drinkar. Sen blev det godis på hotellrummet innan jag däckade i Victors famn i sängen. Oliver sov hela vägen ner till Malmö och var bara vaken en stund på hotellrummet för att sedan somna igen när vi gick till restaurangen och då sov han 5 timmar i streck. Han har faktiskt blivit riktigt bra på det där med dygnsrytm! Han somnar oftast nån gång mellan 20.00-22.00 och sen sover han alltid 5-6 timmar i streck innan han vaknar första gången 🙂

På vägen till restaurangen i förrigår så duggregnade det och då fick vi se den här fina regnbågen. Jag var tvungen att ta ett kort eftersom jag fick lite av en deja-vu från när vi var i Malmö för första gången tillsammans. Då var William knappt 2 månader och Malmö bjöd på ÖSREGN men direkt efter världens finaste regnbåge.

Igår åt vi jättegod hotellfrukost. Vi var till och med FÖRST på plats så buffén var helt orörd! Jag har aldrig varit så tidig förut. Sen gick vi upp till hotellrummet igen och tittade igenom tillval till vårt hus. Vi ska nämligen bestämma alla tillval till köket på tisdag så det är snabba ryck med att bestämma oss, inte mycket tid för research!

Innan vi lämnade Malmö åkte vi till en italiensk restaurang och åt supergod pasta, men framför allt en GALET GOD pizza med svamp och tryffel. Hela vägen hem till Göteborg fortsatte det att smaka svamp och tryffel i min mun och jag har aldrig njutit så mycket av en eftersmak förut. Mmmmmm… den där pizzan kommer jag fortsätta fantisera om!

Jag är lite nyfiken på vad ni skulle vilja läsa mer om här på bloggen nu när jag kommit igång igen, kom gärna med era önskemål!

3 Comments

  • Evelina

    Jag är intresserad av livet med fyra barn, framför allt tips och trix hur ni löser det praktiska 🙂 barnens utveckling är också intressant. Jag har inte så mycket erfarenhet av barn, förutom min dotter som är lika gammal som William, så jag är nyfiken på hur ett liv med flera barn ser ut.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.