Okategoriserade

En olycka kommer aldrig ensam

En olycka kommer sällan ensam sägs det… och det stämmer ganska bra. Ibland har jag bara lust att skrika rätt ut, vilken jävla skit alltså! Just nu är det ena grejen efter den andra, det mesta är kopplat till coronaviruset och där vet jag att vi inte är ensamma om att drabbas. Det finns många som drabbas mycket mycket hårdare än oss så jag vill egentligen inte klaga, men det är som att alla olyckor kommer på samma gång.

Försäljningen av Victors lägenhet gick tyvärr inte alls, så nu letar vi efter en ny hyresgäst istället. Allt känns osäkert och oroligt och tiden är verkligen emot oss. Samtidigt får vi besked från Mallorca att det inte gick att reda ut vem som orsakade olyckan när vi blev påkörda i en rondell på vägen till flygplatsen. Vilket är helknäppt med tanke på att den andra bilen körde rakt in i en rondell och rakt på vår bil som var i rondellen. Tydligen hade poliserna missat att fylla i några av checkboxarna och då gilltas inte rapporten… Fan! Detta gör att Victor blir skyldig att stå för kostnaderna av reparationerna på bilen som vi hyrde vilket är ganska mycket pengar, mycket mer än försäkringen täcker. Det var precis vad vi behövde just nu… tack liksom…!

Det är ännu mer saker att oroa sig för just nu men det kan jag inte skriva om än. Det är så jobbigt… Jag längtar tills allt är över, tills alla problem är lösta och avbockade. Under tiden får vi försöka stötta och ta hand om varandra. Vi unnar oss det lilla extra, promenerar tillsammans, köper lyxigare hämtmat och fyller på godisskålen lite oftare. Vi behöver varandra mer än nånsin just nu!

Igår beställde vi från Takame i Göteborg, såååå fin sushi! Dessutom har dom 10% rabatt på all avhämtning just nu 🙂

Hur är det mer andra just nu i coronakrisen?

5 Comments

 • Sara

  Hej Emma!
  Låter som om mkt går emot er nu… men snart har ni en söt liten bebis ??! Så se framemot det! Och ta vara på fina dagar ute med barnen nu när vädret är så fint i Göteborg! ☀️
  Ha en fin Påsk!
  Kram

 • E

  Vad tråkigt att höra. Men det är skönt att höra att du ändå verkar ha accepterat att läget är som det är, vilket ju är steg 1. Allt blir bra till slut. Och hälsan är alltid prio 1, så länge man har pengar till tals över huvudet och mat så ordnar sig allt. ❤️

  • Emma

   Håller med dig delvis eftersom jag vet att många har det ännu värre just nu. Det är många som dör eller förlorar nära och kära och det har vi ju som tur var inte drabbats av. Men eftersom jag inte kan skriva om allt så är det rätt orättvist av dig att bara säga att våra problem är i-landsproblem.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.