Okategoriserade

Tips! Extra priser på fotografering med Wanderings

Det är många småföretagare som drabbats hårt av corona och som jag skrev igår så är det inte bara restaurang och fysisk handel utan alla drabbas. Vi är verkligen i detta tillsammans! Vi måste alla hjälpas åt med det vi kan för att stötta varandra. Idag skulle jag vilja tipsa om min fina vän Louise som är fotograf och driver Wanderings. Hon har fotat oss i flera år, allt från familjebilder till förlossning. Hon är verkligen den mest fantastiska fotografen jag känner, jag är så imponerad av henne på så många plan. Just nu har hon en tillfällig prislista för att möta krisen som många av oss går igenom. Prislistan gäller om du bokar en fotografering senast den 10:e april och fotograferingen äger rum senast den 30:e juni.

img_6372
img_6373

Här kommer några bilder som Lousie har tagit på oss genom åren. Det är verkligen ovärderliga minnen.

Här var jag alldeles nygravid och vi fotade för den nya headern med budskapet om att vi väntar tillskott i augusti 🙂

Den här bilden betyder otroligt mycket för mig. Den tog Louise på oss precis efter separationen. Jag hade tagit över huset och var helt ensam med barnen. Jag har aldrig känt mig så stark och så sårbar på samma gång.

Isadoras nyföddfotografering – Lucas stolthet över att få henne i sin famn visste inga gränser

Oavsett var i livet du än befinner dig just nu så är det värt att dokumentera. Livet pågår här och nu, passa på att boka en toppfotograf till riktigt schyssta priser 🙂 Maila till info@wanderings.se för att boka din fotografering!

img_6374
img_6375
img_6376

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.