Egen homestyling – så här blev slutresultatet!

Det blev några väldigt intensiva veckor innan vi kom hit, men nu känner jag äntligen att jag är ikapp mentalt. Jag både älskar och hatar att ha mycket att göra. Det blir att jag lägger i en extra växel och kör all in och då blir jag sjukt effektiv (älskar det!) men efteråt så blir jag väldigt trött. Jag hann med det mesta jag skulle göra innan vi åkte hit, men inte riktigt allt så jag jobbar fortfarande lite på min backlog. Det mest intensiva som jag gjorde innan vi gav oss av till Spanien var att homestyla hela huset inför mäklarfotograferingen…! Jag fick som tur var hjälp från Veronica och Victor, men också Antonia som hängde med till IKEA som smakråd. Dessutom fick jag låna lite växter från snälla grannar så att jag skulle slippa köpa nytt till alla rum.

Resultatet av homestylingen blev så sjukt bra! Fotografen sa flera gånger att han inte tyckte att jag behövde anlita någon homestylist för visningen heller 🙂 Är ni nyfikna på bilderna? Jag tänkte nämligen visa några av bilderna nu! Vad tycks?

Det är nästan att jag längtar hem lite när jag ser bilderna 🙂 Det kommer bli svårt att flytta härifrån när det väl blir dags, men då har man ju förhoppningsvis något MYCKET bättre att flytta till 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Cecilia

    Ni har gjort så fint!! Vad heter eran soffa och var är den från, letar efter ny och den ser så fin ut!

    /Cissi

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här