Tips & Tricks

Efterlyser tips om bra bebisappar

Jag har två bra baby-appar på min telefon som jag kan rekommendera:

En som heter just Baby app. I den kan man logga bebisens vikt och längd så att man får en fin kurva och titta på. Man kan också läsa och titta på videos om bebisars utveckling och få tips på hur man kan hjälpa barnet i utvecklingen.

Den andra heter The Wonder Weeks. Den är toppenbra! Den handlar om bebisars utvecklingssprång. Man kan läsa om vilken utveckling bebisen går igenom just nu, hur det märks på bebisen, hur bebisen känner sig och vilka nya saker bebisen kan börja göra under det utvecklingssprånget så att man inte ska missa något nytt! Om man vet vad bebisen ska lära sig att göra så kan man också hjälpa till att öva. Till exempel så är Lucas i det utvecklingssprånget där dom lär sig greppa saker så jag försöker hjälpa honom med det genom att ge honom leksaker 🙂

mzl.yxgynvcc.175x175-

 

Jag vill gärna ha några mer roliga appar så tips mottages tacksamt!! Jag har en kompis som har nån app med tips på olika lekar som man kan göra med sin bebis. Jag har glömt att fråga henne vad den heter om det är nån annan som vet så får ni gärna tipsa om den också!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.