Det är inte morgon än!

Idag är vi helt slut! Ja, den enda som fick sova hyfsat inatt var Isadora. Lucas däremot, han var uppe mitt i natten och grejade. Jag vet inte riktigt vad han pysslade med men han hade fått för sig att det var morgon eftersom solen lyste in i sovrummet så han gick upp och började läsa böcker halv 5 på morgon! TOKUNGE!

Vi har försökt förklara att det är ljust även på natten på sommarn, men det är som att han inte alltid tror på oss. Inatt trodde han nog att det var morgon och att resten av familjen är trötta och tagit lång sovmorgon. Jag funderar på om det finns någon pedagogisk video på youtube eller en bok som förklarar varför det är ljust på sommarn och mörkt på vintern. Det hade han tyckt var väldigt intressant!

Det blev inte mycket sömn för någon av oss inatt, men tack vare att Victor är världens underbaraste så fick jag i alla fall sova lite mer. Det är nämligen honom jag har att tacka för att jag har börjat sova djupare och inte vaknar av alla ljud längre. Jag har inte sovit djupt sen Lucas föddes, jag trodde faktiskt inte ens att det var möjligt! Men nu vaknar jag inte ens när barnen ropar från sina rum för Victor går och hämtar dom till vår säng. 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här