Denna veckan skulle vi varit här…

Denna veckan skulle vi egentligen slappat på Rhodos om det inte vore för ett visst kinesiskt fladdermusvirus! Jag såg framemot semestern, men jag blev ändå inte så besviken. Jag är bra på att hitta positiva saker i motgångar och denna gången kunde jag ganska snabbt se hur mycket pengar vi sparade på att inte åka på semester 🙂 Det är pengar som vi kan använda att göra fint här hemma istället. Det känns bra det med 🙂

Det tråkiga med att det inte blev nån semester är att jag alltid drömt om att gå runt med en stor och fin mage vid poolen. Jag har inte kunnat resa som gravid förut eftersom jag varit som en tickande bomb med min blindtarm. Den hade tydligen en tendens att bli inflammerad när jag var gravid, men eftersom jag fått den bortopererad så skulle det vara fritt fram att resa i denna graviditeten. Men då kom corona… Tur att min älskade sambo är så duktig på att påminna mig om att detta inte är min sista graviditet, annars hade jag varit riktigt besviken.

Vi avbokade resan till Rhodos dagen innan UD förlängde sin avrådan. TUI lovade oss ett presentkort på beloppet vi redan betalt in, men nu det var över en månad sedan och vi har fortfarande inte fått nåt. Känns lite jobbigt och det är helt omöjligt att komma fram till dom så vet jag inte vad vi ska göra. Någon som har samma problem? Har ni fått något besked?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här