Dagens outfit

Nu ska jag ut i det fina vårvädret här i Gbg och köpa lite stoppning till mina gosedjur som jag har stickat o virkat. Tror jag ska ge mig på ett mönster med otroligt söta babyconverse också efter det 🙂

Så här ser iaf jag ut idag:

Osminkad. Mammabyxor från H&M, vitt linne från H&Ms mammaavdelning, ännu ett vitt linne från Gina (under det första), svart kofta från Gekås och rött skärp i midjan från H&

20130311-125025.jpg20130311-125032.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Louise

    Hej! Är bara lite nyfiken på din vikt nu när det närmar sig 🙂 jag ska själv ha i början på april och jag har följt din viktuppgång ganska bra så därför blir jag lite nyfiken om jag nu fortsätter följa dig så vet jag vad jag har kvar ungefär 🙂 lycka till med bebis, hoppas den kommer snart så jag hinner läsa hur det gick gör dig under förlossningen ingen jag själv ska ha 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här