Okategoriserade

Dagens outfit

Jag är så himla varm jämt nu så det är omöjligt att ha långärmat på sig under jackan om jag inte ska vara utomhus hela tiden. Men idag ska jag på en liten shoppingtur i stan så då får jag välja nåt kortärmat.

Hittade denna tröjan i garderoben som är lite oversize som jag köpte på gekås i maj så den passade perfekt! Tror dessutom att den och det röda skärpet som jag tog i midjan skulle passa perfekt till de röda mammabyxorna som jag köpte på hm mellandagsrea! Men idag fick det bli mammajeansen från Mamalicious 🙂 för övrigt kör jag en sminklös dag trots två arga blemmor på min andra sida av ansiktet, tur att det inte var på min fotosida!! Haha!!!

20130107-135623.jpg20130107-135630.jpg

3 Comments

  • Emma

   Ja, jag tycker också att magen har skuttat iväg i växten 🙂 undra om nån på jobbet märker skillnad när jag ska börja jobba nästa vecka 🙂 hoppas det 🙂
   Vattengympan var verkligen kanon! Synd att det inte finns i Växjö 🙁

   Cia, vi kollade aldrig på gardiner faktisktt så jag vet inte… kan man ringa och fråga dom tror du? Synd att dom inte hade några när ni var där. Har dom inte barngardiner på Ikea också förresten?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.