Okategoriserade

Dagens lunch

Idag ska jag till stan och träffa Malin. Malin har ordnat barnvakt åt mellantjejen så idag blir det bara hon jag och våra två flickor. Vildingen Isadora som kommer vara högt och lågt och lilla Emilia som knappt gör ett knyst från sin vagn. Isadora är verkligen en energiknippe! Hon som var så trött när hon var bebis, men nu har hon nästan energi till att vara vaken en HEL dag! Galet va?! När vi är ute på utflykt så brukar det sluta med att hon skriker i 10-30 minuter för att hon absolut inte vill sova, men det går inte låta henne vara vaken längre för hon är för trött för att vara glad och nöjd. Men även om Isadora är högt och lågt så upplevs hon som väldigt lugn. Jag tror det beror på att Isadora tar bara plats när det finns plats att ta, så när brosan är med så är hon hur lugn och tyst som helst medan han babblar på i 180 haha! Det är härligt att se deras olika personligheter och hur dom två formas av varandra. Jag tror absolut att syskon blir en del av ens personlighet resten av livet. Mina syskon har definitivt bidragit till hur jag tycker och tänker och värderar 🙂

Nu känner jag at jag kommer snöa in på ett helt annat inlägg om jag inte rundar av och då blir jag inte klar i tid så det får vi ta en annan gång. Nu måste jag åka så att jag kommer i tid till lunchen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.