Okategoriserade

Seg mamma efter mysig dag

Gud så seg jag är nu! Vi kom hem för snart 3 timmar sen och då somnade Isadora så jag lät henne sova i nästan 1,5 timme medans jag tog det lugnt på soffan med Lucas. Den stunden på soffan fick mig verkligen att gå ner i varv och nu är mina ögonlock alldeles tunga. Om en liten stund så ska jag iväg till Backaplan och köpa slippapper och mattklister, men först ska jag skriva klart det här inlägget.

Lunchen med Malin idag var lika mysig som vanligt. Det blir väldigt mycket bloggsnack när vi ses men det är ju inte så konstigt när man delar samma intresse. När jag hade fött Lucas så tjatade jag på flera av mina vänner och sa att jag tyckte dom skulle börja blogga också och jag lyckades övertala/inspirera åtminstone 3 stycken 🙂 Numera känns det som dom flesta av mina vänner bloggar, men jag träffar många som inte bloggar också, men då tar jag inte alltid kort på deras barn. Det kan vara lite känsligt med det och så är det lite jobbigt att behöva fråga, så då tar jag hellre inga bilder alls.

Idag var batterierna i min kamera slut. Tur att Malin alltid är utrustad med kamera, bilderna är alltså hennes 🙂 Till mitt försvar så kan jag berätta att jag vloggar om denna dagen 🙂


Isadora var trött men glad. Hon KAN verkligen inte somna när vi inte är hemma – stackarn 😛

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.