10 saker jag ser framemot just nu

Just nu har jag värsta bloggtorka känner jag. Det brukar komma igång igen efter nån dag, men just nu så är mitt huvud så inställt på youtube så det är svårt att komma på vettiga blogginlägg haha 😛 Fråga gärna om det är något ni undrar eller önska ett inlägg som ni skulle vilja läsa 🙂 Mitt i bloggtorkan så lyckades jag i alla fall få inspiration till ett inlägg efter att ha läst på Malins blogg, så här kommer en lista med saker som jag ser framemot just nu:

1. Resan till Brasilien och Thailand. Herregud var jag ser framemot det här! Det kommer bli helt fantastiskt! Nu måste jag bara hitta flygbiljetter till Thailand 🙂

2. Att träffa Malin imorgon och prata av sig om dittan och datten 🙂

3. Att få klart trappan till övervåningen.

4. Ett samarbete som innebär resor och massor av youtube!

5. Att Eken Städ kommer på torsdag för nu är det lite småsnuskigt här hemma *skäms*

6. Att få verkställa alla vloggplaner som jag och Jair drömmer att få göra i Brasilien. Det kommer bli ett ovärderligt minne för släkten men allra mest för våra barn.

7. Att bli gravid igen… längtan är stor haha!

8. Nån gång gifta mig, men det verkar dröja ett bra tag till haha! Vi pratade lite löst om att göra det efter nästa barn 😛

9. Att få vara hemma en till höst/vinter med Isadora.

10. Att få träffa en av mina bästa vänner i Brasilien. Den här tjejen är helt underbar 🙂

Dom här bilderna tog vi när Jacke hälsade på mig i Sverige för 3 år sen! 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Nilsa

    Du skriver att du har bloggtorka..
    Menar inte på något sätt att du nu lämnar ut dina barn men är nyfiken på om du/ni bloggare har strategier kring det här med att barnen är med i bloggen. Jag vet att du vid några enstaka tillfällen skrivit att du alltid frågar t ex Lucas om han vill vara med. Pratar ni bloggare om det här? Det enda jag hittar om detta är i rikshandboken för barnhälsovård http://www.rikshandboken-bhv.se/Texter/Barn-och-media/Sma-barns-utsatthet-pa-internet/

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här