Fitnessfighten,  Träning,  Viktnedgång

Dag 14 av 30

Idag känns det riktigt bra! Jag är tillbaka på Fitnessfight-kosten och har till och med kört ett bodypump-pass idag. Imorse när jag vägde mig var jag under 68 igen, närmare bestämt 67,8 kg så det var väl allt godis som låg kvar i systemet och vägde igårmorse 😛

Såg ett en läsare skrev att hon trodde att jag skulle gå upp allt som jag gick ner under Fitnessfighten så fort jag börjar med vanlig kost igen. Detta är något jag har funderat jättemycket på för jag skulle bli superbesviken om jag når mitt mål och sen nån vecka senare har gått upp allt igen. På kosten jag åt innan Fitnessfighten så tyckte jag att jag gick ner i vikt väldigt långsamt, men jag gick iaf inte upp så så onyttigt kan det ju inte varit. Jag har frågat två andra som har kört Fitnessfighten innan mig och dom sa att dom inte gick upp i vikt efteråt. Jag har också frågat Betina på World of Shape som jobbar med Fitnessfighten och hon svarade så här:

Nej man brukar inte gå upp i vikt igen om man inte börjar slarva hela tiden. Vi vill ju att detta ska bli en livsstil som håller i längden till skillnad från alla andra ”dieter”.Många fortsätter med våra längre program och vår rekommendation är alltid att träna 4-7 tillfällen per vecka samt hålla en bra kost med ett eller två tillfällen (måltider) i veckan då du äter vad du vill. Det är så vi lever året om i princip och det är jätteskönt:)!

Något annat som jag har märkt nu när jag har kört Fitnessfighten, det är att min hud har blivit så mycket bättre. Ni vet ju att jag har haft massor av problem med akne sen förlossningen. Nu har huden blivit jättefin. Men i helgen när jag åt både bröd och godis så poppade direkt nya finnar upp. Funderar på det var pga av godiset eller gluten. Men mamma säger att hennes hud blir mycket sämre av gluten så det kanske är samma problem jag har…? I Fitnessfighten äter man inget mjukt bröd och det är något som jag normalt äter väldigt mycket av…

Hur som helst så känns det bra att vara back on track idag! Nu kör vi!!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.