Dag 5 – Vågen en motiverare eller motivationsdödare?

 

– Samarbete med World of Shape –

Nu är jag inne på dag 5 av Fitnessfighten. Jag är fortfarande förkyld men det känns ändå som att det är på väg att klinga av nu – äntligen 🙂 Det har gått väldigt bra med kosten trots förkylning och allt. Jag lagar mat varannan dag och det är väl det som är lite klurigt för mig eftersom jag inte är van vid det. Jag blir ofta lite försenad med maten och då tar hungern över och sötsuget väntar kring hörnet. Men än så länge har jag ändå lyckats hålla mig i schack 🙂

Jag har funderat lite på om jag ska väga mig eller inte. Jag vet att man brukar få ganska så snabba resultat av Fitnessfighten och det beror såklart på att man tappar vätska som varit uppbunden i kroppen, men jag tycker ändå det är motiverande att se vikten sjunka. Men samtidigt så finns det inget så motivationsdödande som när man får reda på att det inte har hänt ett skit så därför så ska jag nog avvakta lite… Eller kanske borde jag till och med vänta till slutet med att väga mig..? Det händer ju inte lika mycket på vikten när man inte har så mycket att ta av…

 

Till helgen så kanske jag orkar till gymmet för att träna. Just nu är det fortfarande styrketräning på golvet framför soffan som gäller haha 🙂

 

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 30%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 30% av när ni köper ett program på World of Shape ?

 

Mjukismamman haha!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Vågen är inte en vän till mig egentligen. Ska undvika den som haft ätstörningar hela livet. Ändå så smyger jag upp på den för ofta, det är verkligen både och med vågen :/

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag förstår verkligen det! 🙁 Jag tänker på dig när jag skriver mina inlägg och hoppas inte du blir påverkad på ett negativt sätt. Jag känner mig lite orolig för det faktiskt. Kram ❤

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här