Okategoriserade

Dag 13 – avstickare

Jag har varit ganska duktig fram tills idag. Jag har faktiskt kört Fitnessfighten nästan helt felfritt, men idag var jag och grannen Antonia på bio och såg Fifty shades of grey och jag kunde naturligtvis inte hålla mig från popcornen… Och den filmen som såklart var grym var naturligtvis tvungen att smältas med 1 eller 2 glas vin. Disciplinen finns ju där men ibland vill man leva i nuet. Men jag vill vara tydlig med när jag gör avstickare från Fitnessfighten eftersom det kan påverka mitt resultat. Hittills har jag gått ner 0,9 kg, men vikt är möte målet utan styrka är målet i denna Fitnessfight 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.