Fitnessfighten,  Träning,  Viktnedgång

Dag 13 av 30 lite motivering och nya tag!

Jag idag var det ju dag 13 av 30 och jag har inte gjort nånting rätt. Jag skäms för det, men nu är det dags att sluta göra fel och göra rätt igen!

Imorse stod vågen på 68,8 igen, som lägst under Fitnessfighten stod den på 67,2 kg. Beror säkert på allt godis, hamburgerbröd och den lilla pizzan jag tryckte i mig igår… fy mig! Men nu ska vi bränna fettceller här igen och nu ska jag banne mig köra på! Om ni undrar var min nya motivation kommer ifrån så kommer den ifrån mina nya mått.

Jo för jag mätte mig nämligen nu igen. Ja, efter allt godis och allt! Och ja, jag är faktiskt smalare! Flera centimeter smalare!!!

Jag mätte mig dag 3 och idag, dag 13 så var resultatet så här:
Midjan (där byxorna sitter): – 4 cm
Över naveln: – 3 cm
Under brösten där jag är som smalast: – 3 cm
Överarm: ? gick inte att tyda min handstil
Lår – 0,5 cm

Nu kör vi igen, here I come och nu j*klar så ska jag köra på dom sista 17 dagarna!

4 Comments

  • Emely Tuväng

    Ärligt talat så tror jag mer på att träna ”normalt” och sluta äta godis bara. Jag har kört två veckor nu med lätta träningspass hemma. Tre pass första veckan och fyra pass förra veckan. Mina måttresultat är då: Höft – 5,5 cm Mage -2 Lår -1 Hals -1 Överarm +2 Axlar +2 Byst +4 (för att de kommit upp en hel del) Sen minns jag inte resten 😛 Vikten har gått ner 2 kilo. Sen när du inte kör varje dag igen och inte går efter samma kost så tror jag bara du kommer gå upp igen, typ som när man kör intensivt med nutrilett och sen börjar äta normalt igen. Kram

  • Elin - Livat på torpet

    Har precis hittat hit! Och du är jätte duktig!!

    Själv kör jag 5:2 metoden och tänkte köra tills jag tappat mina gravidkilon. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.