Dag 1 på Gran Canaria

Vi har det underbart här! Lite för bra för att ta fram mobilen och det är därför det är lite glesare på bloggen just nu. Idag har vi tillbringat hela dagen tillsammans. Vi har varit i poolen nästan hela tiden utom när Isadora sov, då var jag på land med babymonitorn intill mig.Kvällen har vi också varit tillsammans allihopa. Vi har ätit middag i all inclusive buffén och den är verkligen grym! Idag var det asiatiskt tema. Jag åt massor av samosa och vårrullar – galet gott! 

Efter middagen så tittade vi på kvällens show och tog det lugnt tillsammans. Nu är jag helt slut så nu är det snart läggdags. Den som håller igång allra mest i familjen är Lucas. Han blev trött i pausen mellan showerna och höll på att somna, men nu har han spelat fotboll med grannpojken i snart en timme!!!!

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Emelie

  Vad heter hotellet? Ser lite ut som det jag var på för 1.5 år sedan. Som jag just nu inte kan komma på namnet på ?

  Svara
 2. Johanna

  En fråga som kanske är jättedum men jag måste ju då koll! 🙂 Har ni någon typ av badblöja på Isadora under uv-dräkten? Vad är det för blöja? Vi ska utomlands i höst och set där har jag fått och funderat på. Vi hade ju böjbyza på babysimmet men en sån under känns… konstigt?! Eller?

  Det ser superhärligt ut på bilderna!!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag tyckte också det kändes konstigt men det var det inte när vi väl testade. Isadora har badbyxblöja under uv-dräkten men jag har sett att en del har såna som är engångs, men Isadora har en vanlig från polarn o pyret 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här