Okategoriserade

Cytotec funkar inte på mig

Efter 1,5 dygns väntan och knappt nåt blod så verkar det som jag kan konstatera att Cytotec inte fungerar på mig. Det enda som hände var att jag fick världens magknip en liten stund (inte i livmodern) och sen hände inget mer. Under morgonen och dagen så har jag blött tillräckligt mycket för att fylla en liten binda men inte mer än det. Under kvällen har jag slutat blöda helt och det känns inte som något mer kommer hända idag. Så ja, nu checkar jag ut, jag har förberett matlådan för imorgon och laddat telefonen med numret till gyn. Det verkar luta mot skrapning nu i alla fall då. Och som jag skrev förut så känns det inte så jobbigt längre. Jag har gått igenom så många stadier i mitt sorgearbete nu och jag har gjort allt vad jag har kunnat för att både vara säker på att barnet är dött och för att göra det hela så naturligt som möjligt. Inget känns jobbigare än det andra just nu. Det blir som det blir och det blir bra tillslut!

Gonatt!!! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.