Okategoriserade

Buzzador för Dove Advance Hair Series

Jag är Buzzador, det betyder att jag ibland får prova produkter och nyheter. Det har inget med att jag är bloggare att göra, utan är ungefär som Smartson.

Den senaste månaden har jag och några av mina vänner fått prova och buzza Dove’s senaste nyhet, Dove Oxygen & Moisture som tillhör deras Advance Hair Series.

buzzador advance hair series

Bra shampoo och balsam tycker jag, men jag kan inte påstå att jag blev ”amazed” på nåt sätt. Jag tycker produkterna har varit ungefär som dom som jag normalt använder, dvs luktar gott, lätta att tvätta ur håret, löddrar bra, bra balsam etc. Om jag skulle bli amazed så hade det krävts att min lugg inte blev fett efter en dag på jobbet eller att jag hade sett en stor skillnad i lyster. Men det har jag inte märkt. Produkterna är alltså likvärdiga med dom jag använder idag, jag skulle kunna tänka mig att köpa Dove igen.

Är ni också intresserade av att prova produkter? Du behöver inte vara bloggare! Kommentera inlägget så värvar jag dig!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.