Okategoriserade

Brände sig på spisen

Idag är jag och Lucas ensamma hemma. Pappa Jair är och tränar jiu-jutsu och vi ligger här i sängen och ska sova. Lucas är fortfarande pigg men jag tror han går med på att sova nu. Antar att det blir ett sovande barn som jag lämnar in på dagis imorgon, men det spelar inte så stor roll tycker jag. Sover han bra så äter han bättre på dagis 🙂

Lucas har bränt sig idag för första gången. Lucas var med Jair i köket och även fast han stod på en stol ganska långt ifrån spisen och även fast spisen har hällskydd så att man inte ska kunna komma åt med små fingrar, så lyckades han strecka sig och peta till en kastrull så att den flyttade sig. Jag är sjukt tacksam att han bara använde pekfingret och inte hela handen. Och väldigt glad att han inte la sin lilla hand på spisen, för nu blev det bara en liten liten blåsa på pekfingret, mindre än en ärta. Han har inte så ledsen heller, lite smågnällig och han kom liksom på lite då och då att det gjorde ont. Jag plockade fram bränskadegel och kletade på så att det svalkade lite. Tur att det gick så bra som det gick. Jag vill helst inte att vi ska lära oss på Lucas bekostnad, men nu vet vi i alla fall att det visst går att peta på spisen även om man står långt bort, men jag tror inte Lucas kommer göra om det, men det litar jag förstås inte på!

Nu får det var slutbloggat för idag 🙂 passar på att bjuda på en bild från vår dörr 🙂 Vi har satt upp en klisterdekal från original people som föreställer oss 🙂 Ser ni det? Surf-pappan, bloggmamman och lille Lucas 🙂

IMG_3029.JPG

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.