Tävlingar

Bonustävling!!

– I samarbete med ATG –

Tjohoo vad roligt! Idag har jag fått möjligheten att tävla ut en extra vinst – ett härligt V75 Winter Burst-kit till julledigheten! Spana in bilden lite längre ner så ser ni exakt vad det är som ni kan vinna 🙂 Julkalendern håller öppet som vanligt här på bloggen – ni hittar den under detta inlägget 🙂

V75 Winter Burst-kitet tävlas ut i samarbete med ATG och innehåller:

* Massa godis
* Presentcheckar på ATG som du kan köpa en Harry för!
* Chokladpraliner
* Äppelcider
* Ljus
* Kola
* Sötsaltade mandlar
* Chips

atg

Totala värdet på vinsten är cirka 300 kr, men så kan man ju vinna upp till 20 miljoner under V75 Winter Burst också så det här kan ju vara ditt livs vinst! Och ni vet väl att man inte behöver kunna något om trav för att vinna, det är ju bara att köpa en Harry Boy! En Harry Boy är precis som en lott, spelet är redan färdigt så det är bara att luta sig tillbaka och invänta resultaten.

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

– Kommentera inlägget och berätta vad du skulle göra om DU vann 20 miljoner!!!

Tävlingen avslutas imorgon klockan 10.00!

Eftersom det är snabba puckar i den här tävlingen och vi reser till Portugal om ett par timmar så är det jätteviktigt att ni anger korrekt email-adress när ni kommenterar. Jag ser er email när ni kommenterar så ni behöver inte skriva den i själva kommentaren. Vinnaren kommer meddelas per email (och här på bloggen så fort jag har möjlighet).

Stort lycka till!

105 Comments

 • Malin Nätynkig

  Oj. Om jag vann 20 miljoner så hade vi gjort en himla massa. Jag hade tatt körkort, börjat plugga upp vad som fattas inför kommande högskolestudier. Anlitat en privatlärare för mig haha och slutat jobba tillfälligt och bara fokusera på körkort och studier. Köpt hus och ny bil, investerat pengarna, bjudit med släkt och vänner på en stor resa, skänkt pengar. Sen levt gott men ändå jobbat kanske 50% resten av livet. Skaffat mig en häst och satsat på mina intressen.

 • Ellinor Södergren

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag nog svimma! ? Jag skulle investera i en tryggare framtid för mig och min familj. Skapa sparande för framtiden till familjen och satsa på ett hållbart miljöarbete så att mina barn får en ljus framtid till mötes. Samt sätta lite guldkant på tillvaron för både mig själv och mina medmänniskor. Det här vore en perfekt julklapp till min man, vore kul att kunna överraska honom med detta!

 • Johanna

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag resa mer! Tänk att ha möjligheten att ta sin familj var som helst i världen och inte behöva tänka på vad det kostar!! 😀

 • Natalie

  Vilken vinst! Om jag hade vunnit 20 miljoner kronor hade jag byggt mitt drömhus och rest med familjen. Jag hade gått ner i arbetstid och spenderat mer tid till att hjälpa nyanlända och asylsökande. Jag hade även investerat en del i aktier/fonder för att få möjlighet att säkra min dotters framtid ytterligare.

 • Linda

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag passa på att ta en jorden runt resa med hela familjen inklusive den närmaste släkten. Tänk vilken upplevelse för hela familjen att dela. Det är det första jag skulle göra och det skulle bokas på en gång. Vinsten skulle möjliggöra att både min man och jag kan uppfylla våra drömmar.

 • Emma Larsson

  Jag hade gett mina syskon och föräldrar en miljon var samt köpt ett hus till mina föräldrar som har lite lägre inkomst då min pappa är sjukpensionär. Sen skulle jag köpa ett hus till vår egna lilla familj samt investera resten för framtiden och våra barn. Fresten, skulle köpa min drömbil också: Dodge Charger -69 😀

 • Emma Moberg

  Oj! Vi hade byggt ett eget hus från grunden 🙂 på en härlig tomt i staden min man växte upp. Sen skulle jag ta en intensivkurs så jag äntligen får mitt körkort! Köpt nya säkra familjebilar, lagt undan ett rejält sparande till boende och annat för Tove och förhoppningsvis fler barn vi kommer få i framtiden. Kanske tagit en rejäl familjesemester 🙂 Sen vet jag faktiskt inte.. gett lite till mina syskon så de hade kunnat skaffa bra lägenheter och ta körkort. Sparat undan till vår pension så mannen och jag har en liten guldkant sen när våra barn har lämnat oss ?

 • Cecilia Bratt

  Om jag hade vunnit 20 miljoner… summan är så sjuk.
  Jag hade betalat av lånet på huset (både banken men även till mina föräldrar som var så snälla och lånade oss pengar till handpenningen när vi köpte huset), betalat folk att renovera klart då renoveringen av huset förutom att det kostar mycket pengar tar en massa tid från våra barn.
  Skulle även investera i ordentliga sparkonton åt barnen men även unna familj och vänner en resa tillsammans där det är varmt ?

 • Alexandra Dahlberg

  om jag vann skulle jag börja med att betala av lån.
  Sen skulle jag leta reda på en stor tomt och då menar jag stor tomt, där jag skulle jag bygga tre hus. Ett för min familj, och två hus för två andra familjer. Alla vi tre familjer har ingen släkt nära oss och ställer alltid upp för varandra och det hade varit lättare att ställa upp för varandra om vi bodde närmare varandra..

 • Anna

  Om jag hade haft 20 miljoner så hade jag nog byggt vårt drömhus där vi bor nu men också en sommarstuga där mina barns farmor och farfar bor så att också de får en möjlighet att lära känna sina barnbarn. Som de ser ut nu så är vi bara där på korta besök och barnen har verkligen ingen plats att vara barn där…

 • Marie Alvas mamma

  Om jag vann 20 miljoner skulle jag köpt en tomt och byggt ett helt nytt lyxigt dröm hus. Jag skulle köpa en ny bil och spara en del på ett sparkonto som min dotter skulle få ta del av när hon ska ta körkort mm.

 • Jennifer T-K

  Jag skulle betala mina och sambons studielån och köpa ett hus hemma i Dalarna! Skulle även köpa ett hus till min mamma. Hon har sex barn, varav några småttingar och drömmer om att bo i hus men hennes man tycker att hus är en dålig investering. Jag vet hur mycket hon lider av att bo i lägenhet och hennes liv skulle bli så mycket bättre om hon trivdes, så ett hus till min älskade mamma skulle vara prio 1! <3

 • Malin

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag betala av lånen på huset och göra alla de där renoveringarna vi drömmer om. Och köpa ett lyxigt SPA-bad att ha ute! Sedan skulle jag köpa ett semesterställe utomlands. Jag skulle också satsa på en dröm och en idé som jag har och starta eget företag – något jag inte vågar idag för med små barn så skulle vi inte ha råd med ett magplask. Sist men inte minst skulle jag ha lyxen att spendera ännu mer tid ihop med mina barn!

 • Ida

  För 20 miljoner hade jag betalt av huslån, studielån och etc för att sedan ge barnen ett ordentlig slant på sparkontena. Därefter hade jag valt att stanna hemma ytterligare ett år för att kunna njuta av tiden med barnen när de är små för den kan du aldrig få tillbaka ? sedan blir det en resa med familjer och våra
  bästa vänner. Sedan kan vi förgylla vår vardag lite extra och skapa en trygghet för framtiden med ett sparande för hela familjen ?

 • Alex

  20 miljoner… Ingen människa ”behöver” så mycket pengar själv egentligen. Jag hade tryggat min familjs framtid såklart och betalat av vårat hus, unnat mig att jobba mycket mindre än jag gör idag, så man kan ta tillvara på tiden mer. Efter alla bilder och filmer från Aleppo just nu känns det som att en betydlig summa av vinsten skulle gå till de som behöver fly för sina liv och leva i katastrofområden. Där skulle mina pengar göra mest nytta. Önskar er en riktigt god jul!

 • Elin

  Jag hade sett till att mina föräldrar blev skuldfria först och främst inför deras stundande pension! Sedan hade jag skolat om mig för att visa mina barn att man ska våga följa sina drömmar! Jag hade bjudit släkt och vänner på en härlig resa och anordnat ett efterlängtat bröllop för mig och min sambo. Investerat en del till våra barn och till framtiden och sannolikt skänkt en del till lokal välgörenhet!

 • Sara Källström

  Oj vilken kul tävling!
  Ja drömmen finns ju där om man en dag vann!
  Vann jag 20 miljoner skulle jag :
  Nr 1. Betala av lånen på huset
  Nr 2. Renovera klart huset helt!
  Nr 3. Ge 1 miljon var till mina barn på banken som de kan ha nytta av sen i vuxen ålder
  Nr 4. Skänkt minst 1 miljon till Barncancerfonden
  Nr 5. Gett mina syskon och föräldrar och mans föräldrar och syskon varsin stor summa pengar!
  Nr 6. Åkt iväg med hela familjen till Maldiverna! ( Min stora dröm!)
  Nr 7. Satt in resten på banken och endast arbetat deltid framöver 🙂

 • Carina

  Om jag vunnit så hade jag gett mina nära och kära varsitt bidrag och även säkrat mina fem barns framtid. Vi hade också köpt ett nytt hus eftersom vi är ganska trångbodda. Oj vad jag hade velat vinna detta ?

 • Karin Grandin

  Skulle jag vinna 20 miljoner så skulle jag betala av huset i första hand. Sen skulle jag köpa en lägenhet på någon av Kanarieöarna i Spanien. Skulle även spara 1 miljon var åt mina döttrar på deras sparkonton och skänka några hundra tusen till Världsnaturfonden. När allt detta var klart skulle jag bara njuta och leva som vanligt !

 • Joakim H

  Skulle betalt av huslån. Ordnat ett bra pensionssparande, ett bra sparande till söner och köpt en problemfri bil. Sen skulle jag delat med mig till nära och kära i form av att betala av deras lån och göra upplevelser tillsammans med dem som betyder allt!

 • Jennifer

  Åh det finns oändliga möjligheter med så mycket pengar!! jag är en drömmare och har alltid många bollar i luften och får ofta MÅNGA idéer som man gärna hade förverkligat men det är oftast pengarna som sätter stopp. Min dröm är att köpa en stor gård och renovera. Helst ska det finnas flera stall, byggnader, gästhus med mera på gården som man kan fixa och ordna med.
  En annan dröm jag har i juletider är att isåfall på min gård, ha möjlighet att bjuda dit folk som inte har möjlighet eller råd att fira en ordentlig jul själva. Att kunna bjuda behövande på mat, tak över huvudet, julklappar och julstämning, både för barn och vuxna. Det hade varit min dröm..

 • Anna T

  Med 20 miljoner kronor skulle jag hjälpt utsatta djur och barn.

  Min familj skulle fått en del pengar. Jag skulle sett till att investera en del så min son har en trygg framtid.

 • titti s

  Ojoj om jag vann 20 milj skulle jag ge pengar till mina syskon lägga undan till barnen så de kan köpa lgh och ge till mina föräldrar.
  Hade även gett en slant till en god vän. Och köpt mig en ny bil. ?

 • Karin

  Först skulle jag lyxa till det rejält för mig själv, efter att ha levt på föräldrapenning ett tag, haha! Sedan skulle vi köpa en lägenhet precis där vi vill i Stockholm och så att vårt barn kan få ett eget rum. Tänk att också ha lyxen att kunna vara kräsen när det gäller jobb, att inte behöva jobba för någon dålig chef eller liknande, utan ha ekonomisk möjlighet att säga nej till sånt.

 • Nanna Gordon

  Jag skulle sätta undan 2 miljoner vardera åt mina pojkar i sparkonto/fonder att ta ut när de fyller 18. Sen skulle jag köpa ett hus i någon trevlig Stockholms förort (ca 8 miljoner?) och resten av pengarna skulle skänkas omedelbums till lokala hjälporganisationer i Aleppo och Gazaremsan, de gör en fantastisk insats i misären <3

 • Jessica Beckler

  Perfekta vinsten för mig 🙂 Om vi får en pojk, ska han heta Harry och där i såg jag en godis som hette ”kola” och det har jag alltid kallat mig på nätet. Om jag vann 20 miljoner skulle vi nog först köpt en ny bil, betala av lånet på lägenheten, köpa lagom mycket bebisgrejer utan att överdriva. Njuta lite av att vara ekonomiskt oberoende och sedan skänka mycket pengar till välgörande ändamål och hjälporganisationer.

 • Sara H

  Om jag vinner 20 miljoner så skulle jag köpa en helt ny uppsättning med travkläder till min son som kör ponnytrav och har fått mej att börja köra trav. Samt bjuda familjen på Elitloppet 2017 och samt en resa.

  God jul 🙂

 • Paola

  Det första jag skulle göra, helt ärligt, är att ta med mig alla mina väninnor och SHOPPA. Vi skulle bo på hotell och äta gott – inte nödvändigtvis utomlands, men bara lyxa till det är också helt ok 😉 När chocken börja lägga sig skulle jag lösa alla lån, renovera 70-talsbadrummet och fixa sparkonton åt familjen, och såklart skicka pengar till välgörenhet. Sen vet jag faktiskt inte … Men det beslutet tar jag då 😀

 • Rebecka H

  Om jag 20 miljoner skulle vinna,
  alla mina lån skulle genast försvinna.
  Renovera och bygga ut,
  pengarna skulle fortfarande inte vara slut.
  Underlätta i vardagen för mina nära
  nu när jag har mer pengar än jag kan bära.
  Åka på resor och ro om varann,
  min dotter, jag och min älskade man.

 • Frida

  Åh ja skulle göra mig själv och alla mina närmaste helt skuldfria. Sen bjuda me alla på en riktigt härlig resa å bara njuta för att sen komma hem och veta att man kan fortsätta va mammaledig utan att behöva vända på varenda krona och dessutom kunna va hemma mkt längre 😀

 • Cissi_holm

  Vad skulle jag inte göra om jag vann 20 miljoner?! ?
  Jag skulle betala av bostads- och studielån, köpa hus och hjälpa min arbetslöse bror med bostad, skänka pengar till människor i nöd samt gå ner i tid på jobbet för att kunna spendera mer tid med min dotter och min underbara familj. Tänk vilka möjligheter som skulle öppna sig med så mycket pengar ?

 • Nathalie wilstorp

  Jag skulle Vara så tråkig o betala lånet på huset och bilen och satt in massa pengar på dottern sparkonto så hon kan gå i vilken skola som helst i världen:) och köpa drömvagnen till henne ❤?

 • Michaela

  Oj vad gör man med 20 miljoner. Det första jag iaf skulle göra är att betala av familjens skulder sedan skulle vi köpa ett hus på landet och spara massor. Vi hoppas på vinst

 • Johanna H

  Om jag vann så mycket pengar skulle jag köpa ett nytt hus så barnen fick egna rum. Och så skulle jag uppfylla en dröm om att starta ett eget företag, ett privat bvc.
  Så skulle jag även skänka pengar till spädbarnsfonden som står mig varmt om hjärtat! Och såklart även ge familj o vänner lite och unna mig själv lite lyx!

 • cecilia smedberg

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag investera en del av pengarna i det Sociala företag jag jobbar i så fler personer som lider av lånetids sjukskriven, långtidsarbetslösa eller andra personer som står långt från arbetsmarknaden ska få en chans till aktivitet och i sin tur leda till jobb. Jag skulle också betala av mina skulder och ge mig själv en ny start.

  När man hjälper sig, hjälper man samtidigt andra.

 • Tilda Bengtsson

  Wow, tänk att få vinna så mycket pengar, helt galet egentligen!
  Om jag vann hade jag först och främst köpt ett litet hus till min älskade älskade mormor. Hon förlorade sin själsfrände och bor ensam i skogen i mörkret och kylan. Jag hade köpt ett litet fint hus till henne, i en lite mindre stad där alla hennes resterande vänner bor, så att hon aldrig är ensam och så att hon inte har långt till något. Det är hon värd!
  Efter det hade jag köpt en ny bil till min sambo och mig, vår gamla rostiga Volvo är alldeles för trasig för att jag ska känna mig bekväm med att köra den, så det hade varit skönt med en bil som man vet kommer starta om morgnarna.
  Efter det blir det nog en dunderresa med alla fina vänner och familj! Detta hade ju varit världens bästa grej!

 • Camilla

  Jag hade renoverat huset, det är efter min farmor och farfar så det är rätt omodernt och vääääldigt slitet. Sen hade jag köpt en handikappanpassad bil, då hade jag fått en frihet jag nu bara kan drömma om. Färdtjänst är inte jättekul precis…speciellt inte när man bara är 30 år. Jag hade också gjort om våran källare så den blivit rullstolsvänlig. Där vill jag ha tvättstuga, bakstuga och bastu. Det skulle bli supermysigt!

 • Therése

  Oj vilken svår fråga! Det är så sjukt mycket pengar! Menvet du. Jag skulle vilja satsa på min dröm om ett bokcafé, ett mysigt kryp in med fantasieggande barnavdelning. Så som bokhandlar ser ut i England. Ett ställe som lockar till läsning och att grotta ner sig. och med servering av afternoon Tea och goda kaffesorter. Det hade varit så himla mysigt❤️❤️❤️

 • Mia Korch

  Jag skulle köpa en nybyggd villa här i Luleå till min lilla familj. Sedan skulle jag resa på riktigt lyxiga resor flera gånger per år, åh vilken dröm!

 • Jenny

  Oj så härligt det skulle vara!!! Om jag vann 20 miljoner så skulle jag gå en snabb aktiekurs och investera endel för framtiden, renovera vårt hus och resa med min familj och närmaste släkt. Eventuellt köpa en till bil.
  Vilken dröm.

 • Therese Kunnas Franzen

  Oj..jag hade rest utomlands men min sambo, gett sambons och mina föräldrar en del och sen hade jag köpt en bil och ett hus. Hade startat ett hantverks företag och investerat lite i det och även skänkt en del till hjärt och kärl fonden. 🙂

 • liselotte

  Oj, oj, oj, undra vad jag skulle göra då, svimma och tappa förståndet. Nej, men börja gråta skulle jag göra, för tårarna rinner om jag skrattar och är glad, eller ledsen, eller ser något rörande på TV. Sen skulle jag bjuda med alla familjemedlemmar på en underbar semester. Hjälpa till och fixa en ordentlig bil och bostad till min dotter, hjälpa sonen med körkort och bil. Skänka pengar till hjälporganisationer som barncancerföreningen, och kvinnojourer m.m.

 • DJ

  Hej! Om jag vann 20 miljoner skulle jag och min fru kunna starta upp och driva vårt drömföretag. Men istället för att ta betalt hade vi kunnat driva det på ideell basis. Företaget kommer fokusera på hjärtat, alltså det själsliga, andliga och fysiska. Vi kommer bjuda in föreläsare från hela världen, ha kurser, erbjuda utbildningar, ha klasser för barn, ungdomar, vuxna, äldre och personer med olika funktionshinder. Allt fokus kommer ligga på att finna in i hjärtat, att älska sig själv, livet. Att följa sina drömmar och att välja kärleken. Jag drömmer om att öppna den här verksamheten och få sprida ljus! 🙂

 • Emmy

  Oj om jag vann skulle jag betala av lånen på huset, åka på en resa med hela familjen. Trygga mina barns framtid så dom kan ta körkort och studera utan att behöva låna. Och åka på cykelsemestet i frankrike med mina väninnor och besöka vingårdar 😀

 • Ev

  Det första jag hade gjort om jag vann 20 miljoner skulle vara att ge min man en resa till Sydamerika, tillsammans med mig och barnen såklart. En lång, lugn och lyxig resa. Han har inte varit där på 25 år (!) och har flera släktingar där som han drömmer om att åka och hälsa på.

  Dessutom hade jag:

  Investerat en miljon var till barnen i fonder.
  Betalat av hela bostadslånet.
  Börjat spana efter drömhuset (plats vet vi redan).
  Köpt min mans drömbil.
  Skänkt en stor summa pengar till Barncancerfonden.
  Investerat i fonder och aktier med jämn utdelning över året, både åt mig själv och nära och kära. Därefter gått ner i arbetstid. Tid med familjen är allt.

 • Tommy

  Jag hade köpt ett hus till familjen, sett till att göra det miljösmart och driftsnålt så vi bor billigt och bra. Sen en lägenhet i ett varmare land som vi kan fly till vid behov. 🙂
  Säkrat vår framtida pension och en stor slant till sonens framtid.
  Sen självklart resor och lite vardasgslyx men ändå leva vidare ungefär som nu….

 • Mari B

  Om jag vann 20 miljoner skulle jag satsa och bygga ett nytt hus. Just nu bor vi i en trång trea och behöver större. Och nybygge skulle vara perfekt. Och då inte behöva tänka på plånboken, eller läget (kan välja vilket läge som helst). Jag skulle även se till så att familjen skulle ha en till bil, och då en ny. Behålla våran nuvarande lägenhet som barnen kan få då de är stora liksom skaffa en till lägenhet i samma område som det andra barnet kan få (så de får en var).
  Det är det absolut det första jag skulle göra. Sen skulle jag tänka på sparande och investera med hjälp av sambon som är kunnig i sparande/aktier/fonder.
  Jag skulle inte sluta arbeta men gå ner i tid skulle jag göra, drömmen är väl 50% kanske.

 • Sanna

  Wow, vilken tävling! Tänk om man ändå vore 20 miljoner rikare. Om jag mot förmodan skulle vinna det skulle jag först och främst SKRIKA riktigt, riktigt högt. Jag skulle dansa bananas och hoppa upp och ner. Därefter när jag fångat mitt förnuft till fånga skulle jag betala av av hela mitt CSN lån och alla mina krediter. Därefter skulle jag lägga undan en hel del pengar inför framtiden, och sett till att dessa pengar fortsätter växa och öka. Sedan skulle jag ge en summa pengar till mina föräldrar och syskon. Skulle sedan ta körkort, köpa bil, köpa en lägenhet och/eller ett hus och slutligen givetvis resa en massa. Besöka så många platser som möjligt som jag i dag bara kan drömma om. Om det sedan funnits något kvar så skulle jag faktiskt skänka dessa till barn som har det sämre.

  Kram Sanna

 • Fröken M

  Oj jösses, vi ska bygga hus i vår och om jag hade 20 miljoner på fickan skulle jag ”gå all-in och köra extra allt” på ALLA plan !
  I trädgården skulle jag bygga en gigantisk spa lounge och inomhus skulle jag gå ”bananas” med dyra designmöbler och prylar.
  Det hade varit UNDERBART ! ( Tills drömvinsten trillar in får jag dock välja inredning och material efter den standard som plånboken tål… !! )
  Men det är alltid kul att fantisera och drömma !!

 • JESSICA

  Oj. 20 miljoner.
  jag skulle gå ner i arbetstid till 50%. Köpa ett stort hus. En stor bil som rymmer hela familjen. Jag önskar fler barn.
  Startkapital till barnen tills de fyller 18.
  Ja vad kunde man inte göra med 20 miljoner! ? 🙂
  Håller tummarna!

 • Solin

  Jag hade nog köpt mig tid. Jag och min man hade kunnat gå ner i arbetstid och spenderat mer tid ihop hela familjen och kunna göra roliga saker utan att ekonomin satte stop. Unnat mig städhjälp och därmed sparat ännu mer tid. Jag skulle vilja engagera mig i något volontärarbete för flyktingar.
  Köpt ett nytt hus och kanske försök till ett syskon till.

 • Petra E

  Jag hade köpt ett hus som jag sedan kan anpassa efter mina särskilda behov.
  Sedan hade jag köpt dom hjälpmedel jag behöver för ett mer drägligt liv som jag idag inte får av kommunen och landstinget och sedan hade jag jag köpt en bil och anpassat den. Då hade jag tillslut fått allt det jag behöver för att kunna leva ett självständigt och värdigt liv. Vilket jag inte har nu.

 • MariaM

  20 miljoner är ju en ofattbar summa, så det är svårt att föreställa sig vad jag skulle göra. Men jag skulle definitivt betala alla lån på huset, gå ner massor i arbetstid så jag kan vara hemma mer med barnen, och kanske jobba ideellt istället (när barnen börjar skolan). Jag och mannen skulle vilja starta ett hem för barn som har svårt att kunna bo hemma av olika anledningar och vann jag 20 miljoner skulle vi kunna starta upp (och driva vidare) flera sådana hem och förhoppningsvis förändra livet för många barn!

 • Elin

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag först och främst åka på en jorden runt resa och få uppleva lite annat än lilla Sverige. Därefter skulle jag vilja köpa eget hus och öppna företag. Har hur många planer som helst, bara pengarna som fattas! 😉

 • En Mölnbobos Liv

  Jag är gärna med och tävlar.
  Om jag vann så mycket pengar så skulle jag först köpa en tomt och bygga mitt drömhus och fixa tomten som jag vill ha den.
  Sen skulle jag betala av billånet samt mina föräldrars och syskons lån.

  Jag skulle också skänka pengar till forskning på SMA (mitt brorsbarn dog i den genetiska sjukdomen).
  Pengar skulle även sparas till barnen och så skulle vi ta lite ledigt och resa ihop hela familjen.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/20/atg-2112-kl-20/

 • Emelie

  Åh! För 20 mille skulle jag förstås spara en del, skänka en del till välgörenhet, hjälpa min moster som numera är nykter alkolist med att betala hennes skulder till kronofogden, bjuda alla mina närmaste på en riktigt härlig solsemester och sen skylle jah säga upp mig och börja jobba heltid ideellt med att hjälpa barn med neuropsykiatriska funktionshinder att få rätt hjälp i skolan!

 • Johanna Thunborg

  Om jag 20 miljoner vann, skulle jag tro att det var en dröm som inte var sann.
  Jag skulle få panik, och springa hit och dit.
  Sen skulle jag ringa nära och kära, jubla och känna en sån ära.
  Tänk att få förvalta så mycket pengar, ha möjligheten att göra vad jag vill och ta ut mina svängar.
  Jag skulle köpa ett sommar- och vinterhus, boka resa till Disneyland där barnen kan få göra massa bus.
  Sen skulle jag så klart dela med mig till släkt och vänner, det är roligare att dela glädjen med de man känner.
  En bra början vore att vinna detta paket, jag skulle slå in det till maken i hemlighet.

 • Olivens mamma

  Oj för så mkt pengar så skulle jag spara endel, ge min familj en trygg framtid. Betala av lånet på våran lägenhet. Skulle ge min bror å hans familj så de kan renovera klart sitt hus. Skulle endå försöka leva som vanligt men en guldkant på tillvaron.

 • Stina Polvi

  Oj… ? Vann jag skulle jag först åka på semester och betala av lån ? När hela familjen på åtta personer var utvilad, skulle jag plugga, jag jobbar just nu som timvik och har egentligen inget att utvecklas till ? Såklart behöver man då även nya kläder… ?❤️ Då nämner jag bara mina ”ego”drömmar, det finns de jag skulle hjälpa med sin ekonomi eller skicka på semester ❤️ Det vore ju en dröm 🙂

 • Veronica L

  Om jag vann hela 20 miljoner skulle jag skulle först (och tråkigast men nödvändigt) betala bort hus- och studielånen. Sedan skulle jag boka en långresa till varmare breddgrader för hela familjen för att i lugn och ro fundera ut vart vi skulle placera resten av pengarna ?

 • Amal

  Om jag hade vunnit så hade jag först betalat av mitt studielån och sen köpt ett stort hus till min familj. Jag skulle hjälpa min mamma med att köpa en fin lgh till henne då det området hon bor i inte alls är bra. Jag skulle se till att mina barn får en bra slant som räcker till att ta körkort,resa och skaffa egen bostad. Jag skulle även skänkt till välgörenhet och även ta tagit tjänstledigt så jag kunde testa på andra yrken och därefter jobbat med nåt som verkligen passar mig.

 • Malin

  Hade jag vunnit så mycket pengar hade jag skänkt bort en del till de som behöver det mer än mig, och sedan lägga pengar på körkort och lägenhet. Sedan hade jag även velat resa och upptäcka fler länder! 🙂
  Håller tummarna!

 • Linda

  Om jag vann 20 miljoner kronor så skulle jag först och främst betala av lånet på huset. Jag skulle bygga en pool, ta med familjen till något varmt land för en välbehövd semester och sen skulle jag faktiskt sluta jobba nu när barnen är små för att kunna spendera så mycket tid med dem som möjligt.

 • Roxanne Munoz-Rytting

  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag:
  1. Betala av mina studielån
  2. Öppna ett sparkonto
  3. Skänka en stor del till välgörenhet
  4. Köpa en gård med plats för att ta emot diverse hemlösa djur samt extra rum för ett fosterbarn eller liknande <3

 • Eleonor

  Om jag vann 20 miljoner skulle jag:
  1. Betala av lånen
  2. Skänka pengar till välgörenhet
  3. Köpa ett hus på landet så mitt barn kan växa upp i en lugn och trygg miljö.
  4. Läsa till förskollärare, utan studielån.
  5. Ge familjen en slant!
  6. Åka på en resa (har aldrig varit utomlands).
  7. Investera i fonder.
  Håller alla tummar!

 • Monica Nilsson

  Jag skulle skänka pengar till någon organisation som jobbar med att rädda utrotningshotade djur. Sedan skulle jag dela pengarna med våra barn och barnbarn.
  Många långresor skulle det bli.

 • Linnea

  Om jag vann 20 miljoner skulle jag köpa en tomt och bygga vårt drömhus där. Sen skulle jag bjuda hela familjen på en lång resa till Maldiverna. Resterande belopp skulle jag investera långsiktigt så att framtiden skulle bli säkrad och att man kan jobba mindre så man får mer fritid.

 • Joanna

  Ojojojoj…! =)

  Om jag vann 20 miljoner (kronor hoppas jag och inte 20 miljoner sardiner eller popcorn) så skulle jag först nypa mig själv i armen. Sen skulle jag troligtvis bli lite svimfärdig och kanske rentav spontankräka på golvet. När jag sansat mig skulle jag ringa nära och kära och berätta de glada och sjuka nyheterna för. Sen gör jag följande:
  1. Betalar av våra studielån och andra ströskulder
  2. Hittar och köper vårt drömhus
  3. Startar sparkonton/fondkonton till barnen
  4. Går ner i arbetstid på jobbet
  5. Betalar av mammas huslån
  6. Sponsrar lillebror med boendeköp
  7. Tar tag i drömmen om att starta eget och om det faller väl ut slutar jag helt på mitt gamla jobb

  Pengarna som blir över sätter jag in i fonder så att pengarna växer och räcker länge.

 • malin storm

  Om jag vann så mkt pengar så hade vi byggt ett hus som är perfekt för oss. ☺. Sen betala av lån inte så kul men välbehövligt. Sen hade jag gett en hel del till min lilla syster som har det rätt kämpigt

 • Linda

  Hade jag vunnit 20miljoner så hade jag betalt av de lån vi har,byggt nytt hus,köpt ett hus utomlands,investerat i aktier,njutit av livet och rest så mycket som möjligt. Allt för att sätta guldkant på livet.

 • Emelie Wandel

  Jag skulle avsluta min utbildning i lugn och ro. Kanske ta ett sabbatsår och resa lite! Dessutom skulle jag betala av mina studielån och skänka en del till djurrättsorganisationer. Jag köpt en lägenhet också! Tänk så skönt att ha en lägenhet utan lån att betala på!

 • Michaela

  Om jag vann 20 miljoner, något som är väldigt svårt att ens drömma om, så skulle jag först rymma ifrån verkligheten ett tag. Resa runt med min älskling och uppleva världen. Sen skulle vi landa i Sverige i en mysig villa och skaffa oss en familj, något vi oerhört gärna vill men tyvärr finns inte ekonomin ännu. Sen skulle vi investera i en framtida pension och även till våra barn. Utöver detta skulle även släkten få hjälp med att komma på fötter 🙂

 • Emma Sjöberg

  Åh vad svårt att säga! Men skulle förmodligen köpa mig en ny fin bil och åka på någon riktigt lyxig resa! Sen skulle jag använda pengarna så att jag slipper ta studielån medans jag ska plugga nu! När det är klart så skulle jag spara undan resten och kanske lägga lite på ngn resa då och då och ett hus i framtiden! ? håller tummarna! ❤

 • Sess

  Om jag vann 20 miljoner skulle jag dansa runt och skrika av mig lite först 🙂 innan jag loggar in på internetbanken för att sända en stor slant till Läkare utan gränser.
  Efter det blev det en shoppingrunda med mina 7 barn, en handfull bonusbarn och 5 barnbarn och en väninna!
  Ett hus i passande storlek för oss som bor hemma och som är tillräckligt stort för att kunna ta emot alla barn när de kommer på semestern står tredje högst på önskelistan.
  Min man skulle nog fönstershoppa i en del bilbutiker innan han slår till på en ny ( men han behåller den gamla för att ha nåt att skruva på 🙂 )
  Resa har vi inte kostat på oss så det skulle också vara en dröm och det kombinerat med en lägenhet i värmen.
  Resten skulle få vila på banken medan vi resonerar om hur/vad vi ska göra med dem

 • Julianna Fredriksson

  Jag skulle först och främst betala mina skulder och min sambos med som han dragits med i flera år. Min dotter har aldrig varit utomlands så en resa som bär oss lång bort med sol och värme skulle det bli. Köpa ett hus där min familj kan leva lyckliga i alla sina dagar. ”Just ja glömde en sak” köpa allt som jag har velat ha men inte kunnat då man var arbetslös och utan inkomst, som jag är nu tråkigt nog.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 • Emma Håkansson

  Om jag vann 20 miljoner skulle jag flytta till Cocoa beach i Florida med min lilla familj och där skulle vi alla lära oss att surfa! Där skulle vi bo i ca två år och sedan flytta vidare till nästa äventyr! Jag skulle även skänka pengar till svensk cancerforskning så att våra nära och kära kan bli friska?

 • Linda L

  Wow vilken vinst det är och skulle kunna bli ?
  Jag har alltid sagt att om jag vinner en stoor summa pengar, så skall jag dela med mig till familjen, (mamma, pappa, syskon bland annat) Så det hade jag först och främst gjort, barnen skulle självklart få en stor del pengar avsatta för framtida behov. Sen skulle vi vilja bygga oss ett hus som vi själva ritat. Finns massor vi kommer vilja göra, än så länge bara drömmar, men vem vet, kanske blir drömmarna uppfyllda någon gång i livet ☺

 • Sandra norman

  Om man hade 20 miljoner.
  Jag hade betalat av alla lån och krediter man dragit på sig, jag hade renoverat vårat kök + badrum. Jag skulle sedan betala alla lån min sambo har och även min mor. Där försvann väl 1,5 miljon – fortfarande mycket kvar. Jag hade fortsatt med att ge min mamma, min morfar, min lillebror, min lillasyster, min bästa vän, mina 2 guddöttrar, och min sambos familj 1 miljon var. Nu är det fortfarande mycket kvar – jag hade nu lagt undan ca 2 miljoner till min son, investerat i kanske fastigheter? Och sedan skänkt ca 1 mikjon till barncamcerfonden. Resterande skulle jag behålla för att spara, leva bra med min sambo och son, kanske investera i ett giftermål och för en bra pension. Det finns alltid hål man behöver fylla.

 • Sophie

  Ååh, vilken underbar dröm om – tänk om, man hade en sådan tur.
  Skulle jag vinna 20 miljoner skulle jag ha en fest för hela familjen och bjuda dem på en avkopplande resa.
  Betala av mammas och pappas skulder och spara till en egen buffert för mina studier, så att jag slipper låna
  pengar. Betala renovering av mina föräldrars hem och en bil till mig själv. Ge pengar till Katthem och köpa
  skog och mark som man kan njuta av och bygga ett hus på sedan skulle jag spara resten och försöka se till att
  jag får bra avkastning på de sparade pengarna. 🙂
  Delar denna fantastiska tävling på Fb, så fler får chansen – för tänk om … om inte annars år man en fin låda
  med smått och gott 🙂 och det är ju toppen det med !

 • MammaMaddie

  Oj, 20 miljoner. Det skulle verkligen öppna upp många vägar och möjligheter som är svåra att sätta sig in i. Jag hade betalat av studielån och andra lån. Jag hade passat på att flytta till den stad jag helst önskar men inte har råd med pga hög handpenning för bostad osv. Jag skulle också delat med mig av vinsten med familj, vänner och behövande. <3

 • Susann

  För 20 miljoner skulle jag:
  -bygga mitt drömhus
  -köpa hus utomlands där vi kommer bo längre perioder om året
  -jobba deltid
  -säkra framtiden för min familj
  -adoptera ett eller två barn
  -skänka till olika organisationer

  Säkert mkt mer men som inte kommer fram nu ☺️

 • Olivia

  Oh my lord. Om jag vann 20-mille skulle jag främst köpa mig en fin lägenhet i Stockholms innerstad, skänka en del till en välgörenhetsorgansiation, hoota upp min egna klädstil lite med nya snygga kläder, boka en utomlandsresa med en vän, självklart spara undan en del pengar, skulle verkligen unna mig efter en del skit som hänt i livet.

 • Ellinor

  Om jag vann så mycket pengar hade vi börjat bygga vårt drömhus och direkt hade jag bokat en resa till värmen för att vila upp mig efter denna hektiska tid då jag kört 200%. Att vara hemma med en 8 månaders och dessutom studera på heltid, tar på krafterna. Men snart (i juni) är jag färdig lärare.?

 • Amanda

  Wow 20 miljoner!
  Jag skulle investera i en större lägenhet och sedan visa barnen världen! Jag skulle låta min gamla mormor få göra/se något hon verkligen önskar!

 • Tingeling stegervall

  Skulle jag vinna skulle jag kunna slutföra mina studier utan att behöve ha så höga lån, köpa mig ett litet ställe som skulle vara bättre för mina djur än den lägenhet jag har nu och skänka en del av pengarna till forskning och bli marin fadder

 • Sara Lindqvist

  Hade jag turen att vinna är önskelistan lång. Först skulle vinsten firas med glada rop och sång. Sen skulle investeras i ny bostad, vänner och familj. Av det som blir över även till andra räcker till. Välgörenhet till barn som lever ett alltför utsatt liv, kanske kan en högvinst hjälpa dem ta nya hoppfulla kliv.

 • stina juhlin

  Jag skulle använda en del för att renovera huset, spara en del till barnen. Ge en del till släkt som behöver och ge bort en del till Unicef bland annat. En ny bil skulle inte heller skada ?

 • Petra Mary-Anne

  God morgon! 🙂

  Hoppa att resan vidare idag går bra nu!
  Om jag vann 20 miljoner så skulle jag:
  1) Köpa massor av Polly. Jag tokälskar Polly och skulle fira med att köpa hela lagret i vår lilla ICA-butik 🙂
  2) Göra en studio här hemma så att jag kan spela in musik. Det är nog min högsta dröm (efter att ha tuggat Polly såklart) 😉
  3) Skaffa en snäll och trevlig nanny som älskar barn, att baka, sjunga och har massa rolig fantasi och ett glatt humör. Det skulle verkligen vara guld värt att ha någon där som kan följa lillkillen till förskolan etc. så att jag slipper väcka tvillingarna och bylta på dem kläder stup i kvarten.
  4) Att skapa en fond och dela ut stipendier varje år till de i vår lilla stad som gjort något bra för att förändra världen. Alla kreativa lösningar som gett resultat ska belönas tycker jag.

  Det finns ju massor som man vill, sådant som underlättar i vardagen, men mest av allt skulle jag köpa oss mer tid för varandra i familjen och mindre jobbtid.

 • -Jenny-

  Först skulle jag få hjärtklappning, sedan bli yr och svimma. När jag kvicknat till skulle jag tjoa och dansa segerdans. Sedan skulle jag bli rädd, vad gör man med så mycket pengar? Det klassiska. Betalat av lån. Sparat till barnen. Rest. Byggt hus. Typ.

 • Helena B

  Men vilken toppenjulklapp detta skulle vara till min faster och hennes man!
  Och Om jag vann 20 miljoner skulle jag äntligen köpa oss en sommarstuga, dottern skulle få en hund, jag skulle köpa en systemkamera, jag skulle betala av släktingars lån, skänka en del till bättre behövande och jag skulle bjuda familjen, släkt och vänner på flera resor

 • Emilie

  Om jag vann 20 miljoner hade jag startat upp skola för utsatta flickor i världen troligen i samarbete med plan. Jag mår så illa av alla dessa små flickor som far illa i vår värld. Att kunna göra någonting större som förbättrat livet för några hade varit så fantastiskt!! En stor dröm om jag skulle få disponera pengar så man kan förändra!!

 • Emelie Su

  Vann jag 20 miljoner skulle jag först lägga undan en del pengar till barnens framtid, sen byggadrömhuset vi håller på att kolla på lite nu. Skänka till välgörenhet och till familjen och även bjuda min och sambons familj på resa då hans mamma inte har så stor möjlighet att resa och inte min syster pga ensamstående mesta barn.. sen även bygga ett eget hus på vårat landställe som sonen älskar att vara vid. Sen skulle jag även gifta mig med min stor kärlek då vi inte gjort det för att det är just pengar som hindrar oss och jag vill ha ett litet bröllop med släkt å några vänner men i kyrka och inte gå till rådhuset som vi annars kan gör att göra det ”billigare”..

  Det är en dröm att tänka på så stor vinst för det känns så omöjligt att vinna.. en del saker förverkligas ändå andra fortsätter i drömmens värld..

 • Lovisa

  Om jag vann mycket pengar hade jag köpt ett stort hus och unnat mig lyxiga saker som tex att ha städhjälp så jag slapp städa och kunde lägga den tiden på barnen istället 🙂

 • Sara Å

  Oj tänk om man skulle vinna det! Då skulle jag bygga ett nytt hus, köpa ny bil, gå i pension, lägga undan så Isaac klarar sig, resa, ge pengar till fibromyalgiforskning så man kanske kunde bli av med det nångång.

 • Anna Johansson

  Jag skulle investera en summa till mina tre barn och även lägga en del pengar i deras sparkonton så de har en grund att stå på när de blir äldre och sen skulle vi köpa en tomt och bygga ett hus så vi äntligen kan rymmas. Sen skulle jag investera och spara till oss också så att vi kan få nytta av dessa pengar i många år framåt. Skulle även hjälpa min familj.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.