Vuxenpoäng till mig + vinnare i Bosch-tävlingen!

– I samarbete med Bosch –

Jag kan inte direkt påstå att jag har några gröna fingrar eller så, men ibland tycker jag att det är roligt med blommor och odlingar, men då måste det vara lagom lite jobb och på mina villkor 🙂 Just därför tycker jag att vår trädgård är så perfekt! Den är lagom stor och väldigt lättskött. Vi har två fruktträd som sköter sig själva, en liten buske, en pallkrage med jordgubbar och en lagom stor gräsmatta. Ni såg ju i trädgårdsfixar-videon att gräset gick riktigt snabbt att klippa och det var inte ens jobbigt! Gräsklipparen som vi har är Bosch nya som heter Rotak 32 LI och väger bara 10 kg så även fast den inte har svängbara hjul som jag är van vid efter alla barnvagnar jag har kört, så var det enkelt att svänga och vända.

Vill ni veta en knäpp sak? Jag har faktiskt aldrig klippt gräset förut! Min vlogg var första gången som jag klippte gräset – nånsin! Det är vuxenpoäng på det tycker jag 🙂 När det kommer till sysslor som att klippa gräset så har jag alltid lämnat över det till andra för att jag har tyckt att det verkat besvärligt. Men nu inser jag att det inte alls behöver vara besvärligt att klippa gräset, bara man har rätt gräsklippare. Igår var jag i förrådet och skulle hämta en sak och eftersom solen ändå sken och gräset såg liiiite långt ut så passade jag på att köra gräsklipparen en vända 🙂 lika bra haha! Jag älskar att det är så enkelt att klippa gräset!

Några av dom bästa sakerna med Rotak 32 LI tycker jag är att den är sladdlös och drivs av ett batteri som är enkelt att plocka ut och ladda inne i huset. Jag gillar också att den väger så lite, att handtaget är fällbart för kompakt förvaring och att den är så tyst! Visst låter den, men den dånar inte så man behöver inte ha hörselskydd! Våran dammsugare låter mycket mer än gräsklipparen! Jag är också väldigt nöjd med att man kunde ställa in gräslängden så att man inte behöver klippa gräset så ofta om man inte vill 🙂

Nu är det dags att utse en vinnare i den grymma tävlingen där en av er vinner valfri sladdlös trädgårdsmaskin från Bosch!

Vinnaren är…

… Ellen!

Grattis Ellen! Ett vinnarmail är på väg till dig!

Stort tack till alla er som har varit med och tävlat!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här