Okategoriserade

Bodypump och zumba idag!

Idag är jag en stolt Emma! Stolt över mig själv! Jo, för jag har tränat 2 pass idag! Det blev både bodypump och zumba! Det var längesen som jag var så ambitiös med min träning, men det kändes riktigt riktigt gött!

Jag ska nog försöka göra så ibland. Det är ju inte alla dagar som jag hinner iväg till träningen när jag har bestämt det och om jag har tränat ett dubbelpass en dag så är det ju inte lika illa att skippa träningen en dag när det kör ihop sig.

20130909-223433.jpg

Bodypumpen idag var verkligen helt överfull! Det fanns nästan inga vikter kvar så jag ”tvingades” att öka på mina vikter på några av låtarna, men det kanske inte var så tokigt. 🙂

På zumban var det meningen att 2 av mina mammakompisar skulle komma, men dom dök aldrig upp.Tur att jag redan var så inställd på att jag skulle köra zumban att jag inte kunde gå hem. Så trots att jag var lite rädd så körde jag på… och vet ni vad… jag tror jag börjar gilla Zumba! Det trodde jag aldrig aldrig aldrig skulle hända! Jag är fortfarande kass på det, men det är ändå ganska kul! Nästan som att gå och ut och dansa med sina kompisar 😉

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.