Okategoriserade

Boa-shopping igen

Igår var jag och Thaimorsan i stan och shoppade heminredningsprylar. Jag hittade äntligen en lampa som passade till fönstret i köket, ännu en pusselbit på plats 🙂 Det känns verkligen så br att äntligen få ordning här hemma. Tänk! Vi har varit utan gardiner i nästan ett år! Och nu plötsligt faller alla bitarna på plats samtidigt 🙂 Semestern gjorde också nytta, jag har så himla mycket mer energi nu än vad jag hade innan. Det brukar normalt ta flera månader för mig att få upp taklampor. Jag hatar att sätta upp taklampor, det är oftast krångligt och det fattas ofta rätt grejer så man måste till något byggvarhus och köpa allt man inte tänkte på innan man köpte taklampan. Till exempel, man måste ha en krok i taket, lampsladden måste vara tillräckligt lång, man måste ha kontakten som man ska sätta på lampan för det ingår ju inte etc.

Den sista taklampan jag köpte var IKEAs Hektar lampa. Såå snygg!! Och så himla fiffig!! Här har IKEA verkligen lyckats fixa det jobbiga med att sätta upp taklampor!! Dom hade en sån liten remsa som bultband är gjorda av med hål i och sen satte man remsen på kroken i taket och satte på alla delar på lampan på bultbands-remsen och så slapp man försöka krocka på lampan på den lilla kroken i taket! Såå fiffigt! Hoppas dom tar patent på den briljanta uppfinning!

Jag satte upp den taklampan igår (alltså dagen efter jag köpte den – rekord!) och den nya fönsterlampan också. Så här blev det 🙂

  

2 Comments

  • Jennifer

    Vad snyggt du /ni har fått till det! 🙂

    Snacka om att alla är olika! Du har inte prioriterat hemmet när det gäller inredning förrän nu, medan jag själv är tokig i att inreda! Jag köper möbler på loppis som jag målar och slipar shabby chic, har gardiner, blommor, prydnadskuddar, filtar och prydnadssaker (i den mån det går med en pillig kille på 1 år o 8 mån!). Sonen har en så länge bara en hörna i vardagsrummet med sin säng med sänghimmel, bokhylla, lampor och leksaker – och den var färdiginredd innan han föddes, haha! Sen har den ändrats ett antal ggr allt eftersom han har blivit äldre, och vi har borrat upp en skena i taket med tyg så vi kan dela av 🙂 Jag har märkt att mitt intresse för hemmet har varit, enda sen jag flyttade hemifrån för snart 6 år sen, lite större än många i min ålder. Det känns så konstigt att komma hem till någon och det inte känns som ett hem för att de inte bryr sig som jag, haha.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.