Okategoriserade

Lördagen och gravidmagen

Hela dagen här har gått i ett! I förmiddags var Tilda här och när hennes mamma kom och hämtade henne så ville hon inte ens gå hem! Så kul hade hon med Lucas! När Tilda hade gått gick jag och Lucas till minisimmet. Eller jag kunde inte gå för jag har fått sådär ont i foten igen. Nu är det så ont att jag inte ens kan gå om jag inte går på tå. Det är alltså sidan av foten jag har ont. Jag tror jag har fått nedsjunka fotvalv som orsakar inflammation i foten. Jag kunde alltså inte gå till minisimmet, men i sista stund fick jag låna min mammas bil som tur var.

Jag har missat ganska många minisim pga graviditetsillamående, trötthet m.m. så idag när jag var med på simmet märkte jag verkligen hur mycket Lucas hade lärt sig sen sist. Nu simmar han med både armarna och benen och han är jätteduktig med dom flesta aktiviteterna. Han är väldigt väldigt aktiv och gör saker hela tiden, ett riktigt vattendjur håller han på att bli! Han tycker fortfarande att det är jobbigt med vatten i ögonen så han gillar inte att dyka. Nästa gång ska vi prova hans simglasögon igen och se om det blir bättre. Efter simmet stannade vi en stund i en annan bassäng och Lucas hoppade i vattnet och klättrade upp på kanten non-stop i 30 min.

När vi kom hem gjorde vi iordning oss för fest hos min kompis Sanna. Lucas fick stanna hemma med mormor och jag och Jair åkte iväg själva en stund. Lucas slocknade redan efter en timme med mormor. Inte konstigt med tanke på hur kul han hade hela den här dagen! 

När vi kom hem fick jag syn på min mage i spegeln och tyckte den såg superstor ut! Det är verkligen jättestor skillnad mot morgon och kväll ibland!

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.