Okategoriserade

Blyg bebis!

Det var väldigt vad blyg vår lille kille i magen är! På jobbet och hemma så kan han hålla på och sparka o böka runt som om han faktiskt spelar en fotbollsmatch därinne men så fort som jag är med andra som jag inte brukar träffa… Ja då är han helt lugn och ligger så stilla att jag nästan blir orolig!!!!

Så va det både på julafton när min syster hade kommit hit från Italien där hon pluggar, mamma från Borås och min brosa nyss hemkommen från Oslo var här. Min brosa flyttar till Australien där han ska vara iaf 1,5 år i januari. Så varken min bror eller min syster är här när lillen kommer! Då hade det ju varit extra kul om lillen hade hälsat på dom tycker jag 😛 men det enda min syster fick känna var lite hicka!

Min syster var så rolig. Hon hade aldrig känt på en gravidmage förut, så hon la sig på soffan jämte mig och kramade magen o la sitt huvud o lyssnade på bebben 🙂 så söt min syster! Hon tyckte att magen var så hård! Hon trodde den skulle var mkt mjukare! Sen tyckte hon också att va väldigt roligt att jag har en liten snopp i magen, eftersom bebben troligtvis är en liten pojke!! Haha!! Det var många goda skratt när min familj var här!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.