Okategoriserade

Besöket på Liseberg

Åhh gud så trött jag är nu! Det är nästan så att jag inte orkar hålla mig vaken längre. Jag sitter just nu på soffan och skriver med en kopp kaffe precis intill mig. Men kaffet smakar verkligen skit. Jag tror det är dags att kalka av kaffemaskinen för nåt tokigt är det… Idag har vi tillbringat hela dagen på Liseberg. Det har varit supermysigt, fint väder och en massa köer som det alltid är när det är fint väder. Vi har åkt massa av saker ändå, men skippade dom attraktionerna som hade 40-60 min kötid.

Min mamma var också med, tanken var att jag och Jair skulle kunna åka något själva, men det var så långa köer så vi skippade det. Vi bestämde oss för att komma tillbaka en annan dag efter semestern istället.

Det finns två rattar i farfarsbilarna, men Isadora satte sig lugnt till rätta och väntade på att Lucas skulle styra bilen haha 🙂 Lucas tyckte att det gick långsamt i jämförelse med sin elbil och kallade farfarsbilarna för traktor istället haha 🙂

Isadora är ju inte så blyg längre, men kaninen gillade hon inte 😛

I år provade Lucas på Fiskedammen som jag inte ens sett någon gång förut. Den kan jag rekommendera om man vill att barnen ska få med sig nån liten leksak hem. Det kostade 40 kr och Lucas fick med sig en fräck bil hem 🙂

Kul att få åka en attraktion helt själv också 🙂 Tänk vad stor han har blivit!


Lucas och pappsen åkte flygplan 🙂

Vi har haft det jättemysigt, men nu är jag typ helt slut. Orkar knappt vara vaken, vi får se om det blir TV ikväll eller inte 😛

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.