Okategoriserade

Besök hos frisören och eventmöte :-)

Nu ska jag iväg och fixa kalufsen på huvet hos Studio Aveny vid Valand. Jag måste ju bli fin nu när jag ska fotas och synas för hela Sverige 😉 hehe!! Förresten ingen av er har gissat på rätt tidning än 🙂

Jag har tidigare varit så nöjd med mitt hår, men nu har det gått för lång tid sen jag klippte mig sist. Håret bara växer och växer men nu är det inte så där fint och tjockt, just nu tycker jag att det ser risigt och tunt ut längst ner. Vi får väl se vad frisören säger…

Förutom att jag ska klippa mig, så ska jag på Eventplaneringsmöte! Japp nu är det dags att börja planera ett nytt event 🙂 ska bli spännande att se vad vi kommer fram till idag 🙂

IMG_2654.JPG

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.