Okategoriserade

Magen hela graviditeten!

Här kommer en sammanställning med alla mina magbilder under hela graviditeten! Ska bli spännande att se om detta är dom sista bilderna eller om den lilla rutan för vecka 41 kommer fyllas också 🙂

Ser ni skuttet som magen gjorde mellan vecka 36 och 37? Känns som den växte rejält där! Jag tycker däremot inte att magen har sjunkit nåt. Tycker ni det?

4 Comments

 • Isabelle

  Fin mage 🙂 är din bm helt säker på att huvudet är ner och inte rumpan. Min ligger i säte och jag har hela tiden ett hårt huvud under revbenen, en rumpa ska va mjuk och gå att knuffa på om den ligger upp. Bara tänkte på det eftersom din mage är lite högre för min är det. Var på vändningsförsök för 2 veckor sen, men lyckades inte vända bebben, så blir ett planerat snitt.
  Men din bebis hänger nog som en fladdermus 😉

  Svar från Emma: Ja, jag och BM är säkra.. jag fick nämligen ett ultraljud i fredags och då låg huvudet ner. 🙂 Och huvudet är fixerat så chansen är mycket liten att den vänder sig. Det kan ju vara en fot som jag känner vid revebenen också.. fast jag tycker det känns som nåt stort som ligger precis i mitten under revbenen och där var rumpan i fredags hos BM. Men jag håller med, min mage är lite högre.. undra vad det beror på? Det är först nu dom sista två veckorna som jag ahr känt att bebisen ligger uppe vid revbenen. Känns som han sträcker på ryggen istället för att kura ihop sig eller nåt.. Synd att vändningsförsöket inte funkade, hoppas att det känns ok att göra snittet. Fördelen är ju att du vet när du ska bli mamma 🙂

 • Isabelle

  Ja men det är ju skönt att veta då 🙂
  Antar att en del magar bara är lite högre kanske?
  Jodå det känns bra med snitt med, det enda som är jobbigt är att jag fick tid dagen innan bf.
  Det verkar vara en fullspäckad månad av bebisar att födas just här i Göteborg.
  Så får vänta en vecka till. Skulle de starta innan blir de ju akut snitt men de är i princip som planerat om inget ovanligt sker.
  Men men den som väntar på nåt gott 😉

  Svar från Emma: Ja en del magar är väl bara lite högre… bebisarna ligger väl lite lika och så ser vi ju olika ut i kroppen… Det kommer säkert gå bra och ja, det är ju inte så stor skillnad mellan planerat och akut snitt. Lycka till! När är det dags?

 • Ulrika Hagström

  Åhh vad roligt med bilderna, önska att jag inte var så rädd hela den första tiden så att jag inte vågade ställa mig framför kameran och fota. Jag var så säker i mitt huvud att det inte skulle gå vägen, att det skulle vara för bra för att vara sant…så det är först under senare halvan av graviditeten som jag börjat ta kort.

  Men bättre det än inga bilder;)

  Spännande, nu är det nära för Er…♥

  Svar från Emma: Jag tog ut hela glädjen i förskott och tänkte att skiter det sig så skiter det sig… så jag slog på stora trumman tidigt även om jag var skiträdd samtidigt. Jag visste att jag var gravid redan i vecka 3, men jag tog min första bild i vecka 6 för att jag tyckte att jag var ”tjock” och ville inte visa upp min tjocka mage som inte bebisen hade börjat fylla än… Så i vecka 6 tyckte jag att magen hade börjat bebis-puta liiiite så då tyckte jag att det kändes ok att fota.. Jag önskar att jag inte var så knäpp och tyckte att jag var tjock! Men som du säger. Bättre att ha några bilder än inga alls. Det är ju trots allt roligast med bilderna från slutet av graviditeten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.