Test av Bambinos skedar och haklapp

I mata-paketet från Bambino fanns det också skedar och haklappar. Vi behövde verkligen flera skedar och haklappar behöver man väl alltid 😉

Wipe-off haklapp
Både jag och Lucas älskar dom här fina haklapparna! Färglada och med fina mönster! Det var svårt att få Lucas att titta upp när jag skulle mata honom för han tittade så fascinerat på sin haklapp!

Haklappen har en vaxad yta vilket gör det enkelt att torka av dom efter att man har använt dom. Vi har utsatt dom för orange mat som rotfrukter & kött och köttfärssås & spagetti och båda har enkelt gått att torka av utan att lämna fläckar. Tänk bara på att tvätta dom innan, det tänkte inte jag på trots att det stod på förpackningen. Bodyn som Lucas hade under blev nämligen lite grön när haklappen var fuktig.

20131121-011406.jpg

Haklappen hittar ni HÄR!

Skedar
Skedarna har långa skaft och har ett grunt skedblad. Jag tycker att dom här skedarna är dom bästa vi har provat hittills. Dom andra vi har provat är HiPPs gratis-skedar och några skedar som vi har köpt på Gekås i Ullared. Skedarna från Bambino har en bättre utformning och är mycket mera vinklade än dom skedarna som vi har använt. Jag tyckte också att det var mycket enklare att dra av maten i gommen på Lucas med dessa skedar från Bambino.

20131121-011153.jpg
Inte värsta bästa bilderna, men jag försöker iaf visa att det är enkelt att dra av all maten mot gommen från skeden på dom översta bilderna 🙂

Skedarna hittar ni HÄR!

Tips! Ni vet väl om att om ni gillar Bambino på facebook så får ni en sked! Det är en likadan sked som jag har testat. På så sätt kan ni ju prova själva om ni gillar dom först! 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Lovisa

    Kanske jag som är dum, men hur gör man för att få en sked efter att man gillat sidan på fb? Vet du det? jag har gillat sidan, men sen då? de vet ju inte min adress etc..?

    Vi har en bambinosked nu, och tycker den är den bästa matningsskeden, så jag skulle gärna få en till!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här