Okategoriserade

Besök hos barnmorskan

Idag är det en riktigt bra dag för jag har börjat min semester idag och jag har varit på första besöket hos barnmorskan! Jag går hos primärvården och jag tyckte faktiskt att min barnmorska var riktigt bra! Känns inte alls som det är någon idé att gå privat när primärvården är så bra! Det enda jag inte gillade var att det känns som man är sjuk för hela avdelningen ser ut som en vårdcentral.

Min barnmorska var jättetrevlig och tog sig verkligen tid att lyssna på mina frågor och var till och med tyst en bra stund på slutet för att se om några fler frågor skulle pluppa upp i mitt huvud. Men det kändes som hon räknade graviditetsveckan fel, men sen sa hon att det spelar inte så stor roll vilken vecka jag är i, det är mest viktigt för mig och Jair så då bestämde jag mig för att lita på mina beräkningar. Jag är ju trots allt ingenjör och jag vet att jag har räknat noggrant.

På torsdag åker vi till Portugal och den 10:e åker vi till Italien. Vi är tillbaka igen den 20:e augusti!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.