Okategoriserade

Besök av morfar, bonusmormor och lille morbror

Idag kom morfar, bonusmormor och morbror på besök. Det var första gången dom fick träffa Lucas. Det var jättekul att få träffa dom och min minsta lillebror som är 4 år. Och Lucas var en glad och nöjd kille som skrattade när dom var här så det var skoj 🙂

Vi grillade Picanha som är brasilianskt kött och grillspett med grönsaker och gjorde sallad med grillad aubergine. Det var riktigt gott. Till efterrätt blev det grillad banan med choklad i och glass mums!!

20130519-174625.jpg

Första gången morfar får hålla sitt första barnbarn!

20130519-174710.jpg

2 Comments

  • Hannah

    Fick du också syskon på ”gamla dar” 😉 Jag fick en lillasyster när jag var 19 år, en av de bästa överraskningarna i mitt liv! Och mina barn har en väldigt ung och busig moster 🙂

    • Emma

      Svar: Ja det fick jag!! Det är jättekul för det finns inga mera småttingar i vår familj förutom mina kusiner men dom bor i Nordnorge! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.