Okategoriserade

Behöver ingen väckarklocka

Sen Lucas föddes har jag inte ställt min väckarklocka en enda gång. Lucas väcker mig alltid på morgonen ändå så jag behöver aldrig vara orolig för att försova mig längre. Förut var det svårt att väcka mig med en tjutande alarm men nu blir jag väckt bara Lucas gnyr lite. Han gör oftast inte det i sömnen så han väcker inte mig i onödan så det är helt ok. I natt har vi fått en ganska bra sömn, önskar bara att vi hade en till timme att sova men det är vårt eget fel. Vi stannade upp och såg finalen på Eurovision igår så vi var i säng vid klockan 1. Sen sov Lucas 5 timmar och vaknade för mat klockan 6 efter det sov han i cirka 2 timmar innan det var dags för mat igen och efter det har han inte riktigt somnat om och nu så måste jag upp ändå för Lucas morfar, bonusmormor och morbror kommer hit för första gången!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.