Okategoriserade

Behöver du hjälp med att få ihop livspusslet i köket?

Hej alla läsare!!

Jag fick precis ett mail från Baluba som håller på att leta deltagare till ett nytt matlagningsprogram och dom trodde att någon av er läsare kanske skulle vara rätt för att vara med i det här tv-programmet!!

TV-programmet handlar om att hjälpa familjer och personer som på ett eller annat sätt har problem med mat och matlagning. Det kan vara allt från personer som har superstressig vardag och hamnat i ”frys-pizzeträsket” till folk som fått en matallergi eller bara fastnat i dåliga vanor. Dom får besök av en stjärnkock som kommer hem till dem och hjälper dom hitta tillbaka till sunda och hållbara matvanor.

Jag tycker det låter superskoj! Tänk att få hembesök av en stjärnkock och lära sig om sunda matvanor!! Det skulle jag verkligen vilja ha, men ”tyvärr” har vi inga problem med matlagningen… Min kille stortrivs nämligen i köket!

Så här skriver Baluba

Är din motivation för mat och matlagning borta? Är familjemiddagar ett minne blott? Är tidsbrist ett stort problem för dig och din familj? Har livet plötsligt tagit en oväntad vändning som gör att du inte längre kan eller vill laga mat?  Har du ofta dåligt samvete över att maten du äter och serverar inte är tillräckligt bra? Vill du ändra dina matvanor?

Nu har du en unik möjlighet att få hjälp av en av Sveriges mest erfarna kockar. Vi söker efter människor som av olika anledningar tappat lusten för matlagning och som behöver hjälp och inspiration i köket.

Berätta varför du just behöver hjälp och skicka in din ansökan till:

casting@baluba.se

För eventuella frågor ring: 08-598 598 27

.

Om någon av er kommer med i TV-programmet så måste ni LOVA att kontakta mig så att jag kan följa er! Det vore ju superkul!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.