Okategoriserade

Bebismys på stan

Idag har jag träffat underbara Petra som bloggar på Tappakilon.com. Petra har nyss fått en liten bebis, en fin liten Selma som nu har hunnit bli 6 veckor!! Hon är SÅÅÅ SÖÖÖT! Jag fick hålla lilla skruttan och kände direkt hur ovan jag var och nästan lite orolig över att göra fel!! Det var liksom 2,5 år som jag själv gick runt med en sån liten på armen! Herregud, tiden springer verkligen iväg!

  

 Jag, Petra och lilla Selma hade jättetrevligt! Vi hann med både lunch, en promenad, lite shopping och sen fika innan vi åkte hemåt. Och vi pratade om nästan bara om mina favvo-ämnen 🙂 Förlossning, graviditet, bebis och blogg eftersom vi båda bloggar hehe 🙂 Petra är en av mina absolut härligaste vänner, man har alltid lika trevligt med henne 🙂 Världens snällaste tjej! Kika gärna in på hennes blogg HÄR!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.