Okategoriserade

MVC provtagning idag

Idag ska jag till MVC för provtagning 🙂 Det känns skönt, för varje extra grej jag får göra gentemot förra graviditeten känns som en liten seger på nåt vis. Nu är jag i vecka 11 och förra graviditeten kom jag bara till vecka 9. Förra graviditeten hann jag bara med ett hälsosamtal, denna får jag komma på ett besök till och förhoppningsvis många många fler. 

Idag ska vi även boka in KUB så jag hoppas att det inte blir för långt bort. Helst av allt vill jag ha det i början av vecka 13, alltså om typ exakt 2 veckor. Efter det så tänker jag pusta ut och räkna med att jag ska bli mamma igen i april. Innan KUB känns det inte som jag kan vara säker på nåt och det är mest för att jag är orolig för MA. 

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.