BÄSTA SVARET OM DU FÅR EN DICK PIC!

Har du nånsin fått en dick pic skickad till dig? Alltså en bild på en snopp som nån kille hemskt gärna ville visa upp? Jag har fått det och sen jag blev singel så har det tyvärr blivit mer av den varan. Jag kan inte låta bli att fundera på vad killar tänker när dom skickar en bild på sin snopp? Tror dom att vi tjejer ska säga “ÅHHH JAAA, nu vill jag gärna ha sex med dig!”? Eller vad tror dom? Jag fattar inte, men jag vill hemskt gärna veta hur tankegången går när man tar en bild på sin snopp och skickar iväg till en brud.

Igår när jag satt och surfade kom jag över en helt klockren musikvideo! Jag bara älskar tjejens svar! SÅÅÅÅ HIMLA BRA! Denna videon ska jag skicka som svar varje gång jag får en dick pic. Haha!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Karolina

  Ja vad tänker dom egentligen. Helt obegripligt.

  Jag fick en gång en där killen jämförde den med en 50cl ölburk så uppenbarligen va det viktigt att visa att den va stor.

  Dom kan ju knappast fundera på vad vi får ut av det utan måste ju va en ren egogrej

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   HAHAHA! Jag döööööör! Men jag tror att vissa killar tror att tjejer gillar det men inte vågar erkänna det. Om dom gillar tjejen, varför skickar dom då bilder på sin snopp? Det måste ju vara för att dom tror att dom kan imponera med den? Typ “tjejer gillar stora kukar” eller nåt sånt? Haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här