Känslor som bubblar…

Första dagen på en ny vecka är avklarad och jag känner mig lite blandad just nu. I ena stunden känner jag mig på topp! Mitt liv är verkligen spännande just nu! Det är absolut inget ekorrhjul, det händer grejer hela tiden. Jag har kul, verkligen jättekul! Men rätt som det är så smyger en annan känsla på mig. En känsla som jag inte känt förut men som jag antar är helt normal när man är singel eller? Jag känner saknaden av att ha någon… jag känner saknaden av att vara kär i någon och vara nära någon. Det är jobbigt att känna så. Det känns som det begränsar mig på nåt vis. Jag vill fortsätta köra mitt race, vara självständig och inte vara beroende, men nu känns det som att mitt hjärta verkligen vill något annat… Jobbigt!

Och nej, jag har inte träffat någon. Jag är inte olyckligt kär eller så, men jag känner saknad efter en viss känsla tror jag. Det går väl över som allt annat. Mitt liv är som ett enda stort äventyr just nu så jag borde kunna distrahera mig själv om inte annat 🙂 Denna helgen blir det kickoff i Stockholm torsdag till lördag tillsammans med fackets styrgrupp som jag är med i 🙂 Jag ser framemot en paus från jobbet och lite Emma-tid. Jag längtar!

Ni som är singlar nu eller kommer ihåg hur det var att vara det, känner ni igen er i min känsla?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Gittan

    Jag känner igen mig i dina tankar från den tiden jag va singel. Jag saknade inte förhållandet i sig men jag saknade närheten. Detta va dock när jag va 22 år ? Så hängde mycket med kompisar som fyllde en del av tomrummet.

    Svara
  2. Nina

    Singellivet kan vara ensamt. Som sambo har man ändå en vuxen att dela vardagen med. De små sakerna, den där grejen på jobbet, en roligt skämt nån sa på bussen, vad barnen har gjort osv. Barnen i all ära men de bryr sig inte om mitt vuxenliv, de bryr sig bara om mig som förälder och det är så det ska vara. Så när barnen har lagt sig är man ensam med sina tankar och ingen att lufta dem med. Dessutom har man i samboskapet ett löfte om en framtid tillsammans och planer tillsammans och det förlorar man också. Att vara singel har andra fördelar men just vardagsensamheten är en nackdel tycker jag.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här