Sluta med dejting

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Jag ska träffa resten av Ung Arenas styrgrupp där och vi ska planera Ung Arenas arbete för resten av året. Så himla roligt! Jag har längtat ihjäl mig efter den här dagen!

Jag kände mig lite hängig häromdagen, lite uppgiven, men nu känns det bättre igen. Jag inser att kärlek inte är något man kan hitta genom att leta, men plötsligt händer det och det kan bli idag likaväl som om ett år. Jag hatar att jag inte kan kontrollera det och bestämma själv vad jag vill ha och när. Iförrigår gick jag till och med så långt att jag bestämde mig för att radera dejtingappen om jag ändå inte kan kontrollera att hitta kärlek för då kan jag åtminstone kontrollera att jag INTE hittar kärlek. Så ologiskt eftersom det är tvärtemot mitt syfte, men ändå så logiskt på nåt vis när man är som jag. Herregud, vilket kontrollbehov jag måste ha! Haha!

Nej, men jag behöver inte kontrollera precis allt, men motgångar vill jag ta tag i och kontrollera. Jag vänder dom till styrka genom att ta kontroll över dom och det är det som har lett mig hit där jag är idag.

Hur som helst raderade jag inte appen och just nu känns det ganska bra 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här