Pulkabacken och världens barnsligaste mamma!

Idag har jag och barnen hängt i pulkabacken som ligger ett par minuters promenad från vårt hus 🙂 Det är rena rama träningspasset att ta sig upp för den om och om igen! Haha! Det roligaste träningspasset av dom alla 🙂 Vi hade så himla kul! I år åker Lucas själv på sin snowracer och jag åker i pulkan med Isadora. Det blir en j*kla fart på oss. Om jag inte bromsar åker vi ända ner till vägen!

Jag älskar att åka pulka och snowracer. Jag är så glad att Isadora inte vill åka själv för då får jag en ursäkt att åka med henne 🙂 Jag antar att jag har ganska mycket av barnasinnet kvar för jag älskar också att åka rutschkana, vattenrutschbanor, vattenland, nöjesparker osv. När vi är på lekland och barnen säger att dom vill åka med mig så är jag världens lyckligaste!! 🙂

Nu är det dags för en bit mat och sen ska jag hoppa in i duschen 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här